Elazığ Valiliği Kriz Merkezi’ni ziyaret eden Bayraktar, burada, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’la görüştü.
Gezin ve Sivrice’de depremin etkisiyle yıkılan ve hasar gören binalarda incelemelerde bulunan Bayraktar, tedavilerine Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde devam edilen yaralıları ziyaret ederek acil şifalar diledi.  

----


Elazığ'daki Kültürpark’ta AFAD ve Türk Kızılay'ı tarafından depremzedeler için kurulan çadır kente de ziyaret bulunan Bayraktar, depremden etkilenenlere geçmiş olsun dileklerini iletti. Elazığ İl Afet Acil Durum Müdürlüğü’ne giden Bayraktar, AFAD yetkililerinden depremin boyutları hakkında bilgi aldı.
Bayraktar, Elazığ ve Malatya Yeşilyurt Ziraat Odalarını da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Bayraktar’a, TZOB Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Cevat Delil, Yunus Kılınç ve Ziraat Odası Başkanları da eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi