Listelerin kesinleşmesinin ardından İcra Kurulu Üyeleri, yaptıkları ilk gündemli toplantıda kendi aralarında başkan ve başkan yardımcılarını seçerek görevlerine başladı.  Buna göre TOBB Sakarya Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi yola Zehra Dirim ile devam ederken, başkan yardımcıları Makbule Sözduyar ve Dilek Arıcanlı oldu. TOBB Sakarya Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Mertcan Korkmaz seçilirken, başkan yardımcıları Orhan Gazi Kılıçaslan ve Sinem Tok oldu.
Kadın girişimciler icra komitesi şu isimlerden oluştu; Başkan Zehra Dirim, Başkan Yardımcıları; Dilek Arıcanlı ve Makbule Sözduyar, Kurul Üyeleri; Öykü Sena Köprülüoğlu, Özlem Tömekçe, Nazan Güngörsün, Sevgi Yazarkan, Halide Bölükbaşı, Ayşe Berrak Kocacık, Ceren Dugan, Deniz Tınazcı, Gökçe Büyükşengür, Handan Pırıldar, Ceren Sedef Avşar, Arzu Altındaş
Genç girişimcilerde Başkan Mertcan Korkmaz, Başkan Yardımcıları; Orhan Gazi Kılıçaslan ve Sinem Tok,  Kurul Üyeleri;  Bahadır Bakırtaş, Bahtiyar Solak, Burak Arığ, Engin Birgin, Eralp Şenkardeş, Eray Sakallıoğlu, Furkan Ünal, Kürşat Ergezen, Reşit Şamil Dedeoğlu, Samet Tantan, Zafer Bekdemir, Oğuzhan Açıkgöz
Seçimli toplantıların ardından SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve Başkan Yardımcısı Yüksel Avşar’ın katılımı ile müşterek bir toplantı gerçekleştirildi.
Tanışma ve değerlendirme toplantısında konuşan Başkan Akgün Altuğ, Kadın ve genç girişimciler kuruluna yeni görevlerinde başarılar dileyerek girişimci kurullarının aktif bir şekilde çalışmalarını önemsediklerini ifade etti. Başkan Altuğ konuşmasında, “Türkiye'nin en büyük girişimci ağı olma özelliği taşıyan TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulları ile TOBB İl Genç Girişimciler Kurullarımızın İcra Komitesine seçilen arkadaşılarımızı tebrik ediyorum. Bundan sonra her iki kurulumuzla da çok başarılı çalışmalar içerisinde olacağımıza inanıyorum.  Üretmek her zaman önceliğimiz olmalı. Yeni fikirler üretecek, markalaşma alanında küresel trendlerle entegrasyonumuzu sağlayacak, yeni pazarlar oluşturmanın yolunu bulacak girişimciliğe artık daha büyük bir önem vermemiz gerekiyor. Eğer üretim yapıyorsak bir  gözümüz iç pazarda iken bir gözümüz hep yurt dışı piyasalara bakmalıyız. Bu doğrultuda sadece üretmek değil, kaliteli ve katma değerli üretimi öncelemeliyiz. Bunun için Genç ve Kadın Girişimci Kurullarımızın da aktif bir şekilde vizyoner projeleri ile ilerleyeceğimize inanıyorum” diye konuştu.
Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Zehra Dirim, bundan önceki süreçte olduğu gibi bundan sonra da kurul üyeleri ile birlikte Sakarya’daki girişimci sayısını ve niteliğini artırmaya yönelik çalışmalar yapmaya ve Türkiye’de örnek olacak kadın sesini duyuracak projeler üretmeye devam edeceklerini ifade etti.
Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mertcan Korkmaz ise Sakarya Genç Girişimciler İcra Komitesi Başkanlığına seçilmiş olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek ilimizdeki genç girişimci potansiyelini harekete geçirerek projeler doğrultusunda çalışmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Editör: Haber Merkezi