Asfalt serimi yapan Yüce, “Sakarya’nın her noktasına hizmet götürmek için arazide aralıksız çalışıyoruz. Bugün Pamukova’dayken, aynı anda şehrin öbür ucunda farklı bir noktadayız, gayemiz şehre değer katmak” dedi. Kocaeli ve Sakarya’yı bağlayan 10 kilometrelik Mesruriye Grup Yolu asfaltlanırken, bölge halkı hizmet için teşekkür etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehrin 16 ilçesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yaptığı konuşmalarda, kentte sorumlulukları altında asfaltsız yolun kalmayacağını sürekli ifade eden Başkan Ekrem Yüce, son olarak asfalt işlemlerinin devam ettiği Pamukova ilçesi Mesruriye (Gonca) Mahallesi’ni ziyaret etti. Bölge halkı ve muhtarla bir araya gelen Başkan Yüce, talepleri dinleyip çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

BAŞKAN YÜCE, FİNİŞERİN DİREKSİYONUNA GEÇTİ
Serim yapıldığı sırada asfalt finişerinin direksiyonuna geçen Başkan Yüce, serim işlemini bizzat kendisi yaptı. Büyükşehir ekipleri, bölge ulaşımı için önemli bir güzergah olan, Sakarya ve Kocaeli’yi birbirine bağlayan Mesruriye Grup Yolu’nda 10 kilometrelik alana toplamda 12 bin ton asfalt döktü, çalışmaların yüzde 80’e yakın bölümü tamamlandı. Muhtar Şaban Özzaim ve bölgede yaşayan vatandaşlar, yapılan hizmetler sebebiyle Başkan Yüce’ye memnuniyet duygularını ifade etti.

“TEK GAYEMİZ ŞEHRE DEĞER KATMAK”
Şehrin her noktasına hizmet götürmek için arazide aralıksız çalıştıklarını belirten Başkan Ekrem Yüce, “Göreve geldiğimiz günden bu yana şehre hizmet anlamında katkıda bulunmak için gündüz-gece demeden çalışıyoruz. Yol yenileme ve asfalt, altyapı ve sosyal alanların yenilenmesi konusunda hassasiyetle gayret gösteriyoruz. Bugün Pamukova’da bölgenin en önemli ulaşım ağının yenileme işlemelerinde sona yaklaştık. Sakarya ile Kocaeli ve ilçe merkezine ulaşım sağlayna yolumuza 12 bin ton asfalt serimi yaptık. Çalışmanın yüzde 80’i tamamlandı. Bugün Pamukova’dayken, aynı anda şehrin öbür ucunda farklı bir notkadayız. Gayemiz şehre değer katmak, fayda sağlamak. Hayırlı olsun” dedi.

Editör: Haber Merkezi