Sarı’yı makamında ağırlayan Başkan Gündoğdu, kuzeyin hızlı gelişen komşu ilçeleri olarak karşılıklı iş birliğinin bölge açısından önemine vurgu yaptı. Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu’yu makamında ziyaret eden Başkan Sarı, kendisine başarılı çalışmalarının devamını dileyerek, tebrik etti. 
ORTAK PAYDAMIZ BÖLGEMİZİN KALKINMASI
Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı’yı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, “İshak başkanımızı belediyemizde ağırlamaktan dolayı mutlu olduk. Geride bıraktığımız bir yılın ardından yeni hizmet yılının hem ilçelerimize hem Sakarya’mıza hem de ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. İnşallah iki komşu ilçe belediyesi olarak hizmet etme noktasında birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Önümüzdeki süreçte de ilçelerimizin kalkınması için el birliği ile güzel işler yapacağımızı temenni ediyorum. Karşılıklı işbirliği bölgemiz açısından oldukça önemli. Burada yapılacak yeni çalışmalar, kurulacak yeni sanayi bölgeleri ile birlikte kuzey bölgesinin cazibesini çok daha arttıracak. Başkanımıza ziyaretleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarı diliyorum” diye konuştu.
FERİZLİ VE KARASU HIZLI GELİŞEN İKİ ÖNEMLİ İLÇE
Ferizli ve Karasu’ya yapılacak çalışmaların Sakarya’ya değer katacağını vurgulayan Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, “İsmail Başkanımıza, seçilmiş olduğu Ferizli Belediye Başkanlığı görevinde başarılar diliyorum. Bölgemizde yapılacak çalışmalar sadece iki ilçeye değil, Sakarya’ya yansıyacak işlerdir. Biz inanıyoruz ki, Başkanımız ekibiyle birlikte Ferizli’de güzel işlere imza atacak. Allah bizleri mahcup etmesin. Görevlerimiz hayırlı, hayırlı hizmetler yapmak nasip olsun” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi