Sık sık mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Öztürk, Şeyhköy Horozlar ve Çaykışla Mahallelerine ziyarette bulunarak mahalle sakinlerinin kendisine yönelttiği öneri ve talepleri dinleyerek, İlçeyi ilgilendiren hizmetler ve yürütülen projelerle ilgili bilgiler aktardı.

“HALKIMIZIN YANINDAYIZ”
İlçe Mahallelerindeki kahvehanelerde mahalle sakinleri ile buluşarak istişare eden sorunlarını bizzat kendi ağızlarından dinleyen Başkan Öztürk “ Yaptığımız ziyaretlerde hemşerilerimizle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuyoruz. Mahalle sakinlerimizin talep ve görüşlerini birebir kendi ağızlardan dinleyerek, taleplerin çözüme kavuşması adına çalışmalarımızı yürütüyoruz. Ziyaretlerimiz esnasında vatandaşlarımızın memnuniyetini ve bizlere olan güvenlerini de görmüş oluyoruz. Elimizden geldiğince halkımızın iyi ve kötü günlerinde yanlarında oluyor acılarını ve sevinçlerini paylaşıyoruz” dedi.

TAZİYE ZİYARETLERİ
Mahalle ziyaretlerinin yanı sıra taziye ziyaretlerini de ihmal etmeyen Başkan Öztürk Hacıoğlu ve Kayalar mahallelerinde vefat eden mahalle sakinlerinin evlerine taziye ziyaretinde bulunarak başsağlığı dileklerinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi