Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, genişleyen hizmet ağını daha iyi yönetebilmek ve sorunların daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulabilmesini sağlamak için düzenlenen istişare toplantısında ilçe muhtarları ile bir araya gelerek muhtarları dinledi.

MUHTARLARIN GÖRÜŞLERİ
Erenler Muhtarlar Derneği’nde gerçekleştirilen toplantıya Erenler Kaymakamı Salih Karabulut, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, ilçe bürokratları ile muhtarlar derneği başkanı ve ilçe muhtarları katıldı. Erenler’de yapılması planlanan işler ile birlikte mahalle muhtarlarının görüş ve talepleri değerlendirildi.

İSTEK VE ÖNERİLER
Muhtarların sorunların çözümünde büyük rolü olduğunun altını çizen Başkan Öztürk “Amacımız Erenler’i bir adım daha ileri götürebilmektir. Bu konuda ve sorunların çözümünde siz muhtarlarımızın görüş ve önerileri bizler için önemli. Sizler istekleri ve sorunları bildiriyorsunuz, bizler de çözüme kavuşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

KARAPROPAGANDA UYARISI
Afrin zaferine de değinen Başkan Öztürk, “Gündemimize baktığımıza Afrin’de yürütülen operasyonlar sonucu Mehmetçiğimiz kent merkezini de terör örgütlerinden temizledi. Buna karşı bölücü hain terör örgütü yandaşlarının yaptıkları sözlü ve yazılı propagandalara karşı muhtarlarımızın duyarlı ve dikkatli olmalarını istiyorum. Vatanımızın, milletimizin huzuru ve birliği için bu kara propagandalara karşı bilinçli olmamız gerekiyor. Afrin’de olanlar terör sevicileri tarafından çarpıtılarak, sosyal medya hesaplarında Türkiye aleyhine yalan haber paylaşımında bulunuyorlar, bunlara karşı dikkatli olalım” diyerek muhtarlara uyarıda bulundu.

“BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ BOZULMASIN”
Kaymakam Salih Karabulut ise “Sizler mahallelerimizde bizlerin birer temsilcisisiniz. Bu doğrultuda bizler gibi hareket ederek, istişare yoluyla ilçemiz adına güzel işler yapma gayreti içerisinde olacağız. Belediye başkanımız da gerçekten büyük gayret içerisinde çalışmalarını sürdürüyor. Bizler de elimizden geldiğince her alanda destek olmaya çalışıyoruz. İnanıyorum ki birlik ve beraberliğin çözemediği hiçbir problem yoktur. Birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyen terör örgütlerinin kışkırtmalarına, kara propagandalarına oyunlarına gelmeyelim. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz’in yürüttüğü operasyonların haklı gerekçelerini hepimiz biliyoruz. Bunları dilimiz döndüğünce duyurup anlatalım” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi