Başkan Öztürk yemek sonrası yapmış olduğu açıklamada birlik ve beraberliğin her daim sürmesi dileği ile 2008 yılında kurulan Erenler Kaymakamlığı nezdinde tüm kamu çalışanlarına başarı dileklerini iletti.
Erenler Kaymakamı Salih Karabulut, “Bir olmak iri olmak diri olmak için çok çalışılması gerektiğini, birlik ve beraberliğin sürdüğü sürece bu birlikteliğin açamayacağı hiçbir kapının olmayacağının” altını çizerek tanışma Başkan Öztürk’e teşekkür etti. Konuşmaların ardından, İlçe Müftüsü Harun Bayraktutar tarafından dua edildi.
Başkan Öztürk tarafından düzenlenen tanışma kaynaşma yemeğine; Erenler Kaymakamı Salih Karabulut, Erenler İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Fatih Ersoy, İlçe Jandarma Komutanı Zeren Çınar, İlçe Müftüsü Harun Bayraktutar, Yazı İşleri Müdürü Mehmet Uzun, İlçe Nüfus Müdürü İbrahim Kurtoğlu, İlçe Milli Eğitim Müd. V. SYD Vakfı Müdürü, Lale AltunDüzcan, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sebahattin Güzel, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Muraf Kefeli, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı ile Erenlerspor Kulüp Başkanı Tacettin Öztürk katıldı.

Editör: Haber Merkezi