Toplantıya Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, AK Parti İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, Sapanca Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Mümin Yeni, SASKİ Şube Müdürü Bilal Habeş Çomaklı, Yeni Mahalle Muhtarı İsmail Ürkmez, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Toplantıda mahalle muhtarı ve vatandaşların mahalleleriyle ilgili sorunları ve talepleri görüşüldü. Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen; halk toplantılarının vatandaşların sorunları ve taleplerinin mahalle sakinleriyle görüşülerek ve yerinde incelenerek tespit etmek için yapıldığını ve gelen sorun ve sıkıntıların çözülmesi için de gerekli takibin yapılacağını belirtti. Başkan Özen, toplantıda göreve geldiği günden itibaren ilçe genelinde ve Yeni mahallede yapılan çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

HER MAHALLEYE EŞİT HİZMET
Yapımı devam eden ve tamamlanan; Yanık Kurtköy arası yol genişletmesi, İstanbul Dere rekreasyon, Güldibi Park, Elektrik direklerinin ter altına alınması, Yeni cadde açılan caddeler, Seyir Park (Seyir Terası Altı),Kemer Caddesi, Temren Caddesi çalışmaları, Hoş geldin Bebek, İlçe Giriş Takları, Muhtarlık Ofisi, Bebek Bakım Odası, Sokak Satrancı, Süs Bitkiciliği, Su sporları, Sıfır Atık, Açık Hava Sinema Günleri projeleri hakkında bilgi verdi. Yeni mahalledeki çalışmalarada değinen Başkan Özen, “2 bin 117 ton asfalt ile bin 250 mt uzunluğunda yol yapımı, 900 metre asfalt çalışması, muhtarlık hizmet binası ve çevre düzenlemesi, çeşitli noktalarda parke ve asfalt yama işlemleri, yağmur suyu kanalı temizliği, okulların, parkların, ortak kullanım alanlarının dezenfekte çalışmaları, 45 aileye erzak yardımı gibi birçok çalışmalar yapıldı. Bizler görev hizmet süremizde her mahalleye eşit şekilde hizmet vereceğiz. Halkımızdan gelen her talebi değerlendiriyoruz ve imkânlar doğrultusunda yerine getiriyor getirmeye devam ediyoruz” dedi.

SORUNLARA YERİNDE ÇÖZÜM
Başkan Özen’in, mahallelerine gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Muhtar Ürkmez, “Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen’e halkımızı dinlemek üzere mahallemize geldiği için teşekkür ediyoruz. Bu gün mahalle sakinlerimiz sorunlarını ve taleplerini bizzat başkana kendileri iletme imkânı buldular Sorunların bir kısmı yerinde çözme kavuştu, bir kısmını da gerekli mercilere ileterek bizzat takipçi olacağını belirtti ve görüyoruz ki halk toplantımız mahalle sakinlerimiz için çok verimli geçti” dedi. Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen’in konuşmasının ardından, soru cevap şeklinde devam eden toplantı sonunda Başkan Özen ve mahalle sakinleri hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: Haber Merkezi