Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 3. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Başkan Fevzi Kılıç; “Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en sinsi, en alçak darbesi ile karşı karşıya bırakılmak istendi. Ülkemiz, milletimiz yıllarca içimizde bizlerden biriymiş gibi, bir vatansever gibi görünen ama akıllarında ve fikirlerinde sadece vatanı, milleti ele geçirmek, hatta bölmek isteyen FETÖ’cülerin saldırısına uğradı.”

MAZLUMUN UMUDU
“Onlar o karanlık gece milli iradeyi ve en önemlisi her şeyi bilen, gören birinin olduğunu hesaba katamadılar. Biz biliyoruz ki güçlü bir Türkiye sadece çevresindeki mazlumlara değil tüm dünyadaki mazlumlara umut oluyor. Dünyanın neresinde ezilmiş, derman arayan insanlar varsa en büyük umutları Cumhurbaşkaımız Recep Tayyip Erdoğan oluyor, devletimiz oluyor.”

Kılıç; “248 şehidimiz, yüzlerce gazimiz var, üzgünüz ama vatanımızı o alçaklara, hainlere teslim etmediğimiz içinde bir o kadar mutluyuz. Bu duygu ve düşünceler ile 15 Temmuz’da destan yazan şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi