Sakarya Sanayicileri ve İşadamları Derneği (SASİAD) yönetimi, Sakarya Üniversitesi (SAÜ), Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) ve Türk Kızılay Sakarya Şubesini ziyaret etti.

SAÜ ZİYARETİ
İlk ziyaretini Sakarya Üniversitesine gerçekleştiren SASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Karayaka, Başkan Vekili Ali Tamer Birlik, Yönetim Kurulu üyesi Ceyhun Eser ve Genel Sekreter Ferhat Ateş, SAÜ’ye Rektör olarak atanan Prof. Dr. Hamza Al’a hayırlı olsun temennisinde bulunarak, görevinde başarılar diledi.
Başkan Karayaka, ziyarette yaptığı konuşmada, Sakarya Üniversitesi ile bundan sonra da işbirliği ve ortak projelerde yer alacaklarını şehrin gelişimine yönelik projelerde yer almaya devam edeceklerini söyledi.
Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza Al ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti. Üniversite - sanayi işbirliği faaliyetlerinin geliştirilmesi yönelik çalışmanın önemine değinen Prof. Dr. Hamza Al, Sakarya iş dünyasına yönelik birçok projede bu iş birliğinin artarak devam etmesine vurgu yaptı.

SUBÜ’YE İADE-İ ZİYARET
Ardından, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık’a iade-i ziyarette bulunan SASİAD heyeti, SUBÜ Rektörü Prof Dr Mehmet Sarıbıyık ile görüştü. İş dünyası olarak üniversitelerimiz ile iş birlikteliğimizin artarak devam edeceğini belirten Başkan Karayaka, şehrimize akademik anlamda sağladığı katkıdan ötürü Rektör Sarıbıyık’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
SUBÜ Rektörü Prof Dr Mehmet Sarıbıyık, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, iş dünyası ile iş birliğimizi daha ileri seviyeye taşıyacaklarını belirterek, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

TÜRK KIZILAYI ZİYARETİ
Son ziyaretini Türk Kızılayı Sakarya Şube Başkanlığına gerçekleştiren SASİAD yönetimi, yeni seçilen Şube Başkanı Cevdet Koç’a hayırlı olsun dileğinde bulunarak, görevinde başarılar diledi.

Ziyarette, Kızılay’ın Sakarya'daki faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde ve bilgilendirmede bulunuldu.

Kızılay Sakarya Şube Başkanı Cevdet Koç, Sivil Toplum Kuruluşlarımız ile her zaman ortak projelerde bir arada olabileceklerini ifade ederek, SASİAD yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi