Hendek Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Yaşar Demirel, Sakarya Bölge Birliği Başkanı Ali Yılmaz ve Yönetimi, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Başkanı Abdulkadir Akgül'ü makamında ziyaret etti.
Başkan Mehmet Yaşar Demirel, pandemi dolayısıyla ekonomik zorluk çeken Hendek esnafın rahatlaması için, Hendek'e verilen plasmanın arttırılmasını istedi. Başkan Demirel, kredi faizlerinin düşürülmesini, vade tarihlerinin uzatılmasını ve esnafa verilen kredi limitlerinin arttırılması için çalışmalar yapılması gerektiğini Genel Başkan Abdulkadir Akgül'e iletti.
TESKOMB Genel Başkan Abdulkadir Akgül, Başkan Demirel'i rahatlatacak müjdeyi verdi. Hendek Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin plasman miktarı artırılıyor. Sıkıntılı bir dönemde aldığı Kooperatifi düze çıkaran başkan Demirel'e kooperatif üyelerinin güveni her geçen gün artıyor.
Kooperatif Üyelerinin başkan Demirel'e olan güvenini, eski milletvekili Ali İnci'nin yaptığı kötü propaganda bile azaltmazken, aksine her geçen gün artıyor.

Editör: Haber Merkezi