Türkiye’nin birçok yerinde gerçekleşen ticaret odası seçimlerinin ertelenmesi büyük yankı buldu. Bu gelişmeler ışığında son aylarda yaşanan seçim çalışmaları ve ertelenen seçim hakkında düşüncelerini dile getiren MÜSİAD Sakarya Başkanı Coşkun, “Hepimizin malumu olduğu üzere bu sene Ekim ayında gerçekleştirilmesi beklenen ticaret odaları seçimleri 2018 yılının Nisan ayına ertelendi. Bu durum biz Sakarya’lı işadamları ve sanayicilere seçim çalışmaları esnasında yaşanan olayları bir kez daha gözden geçirme ve sorgulama imkânı verdiğini düşünüyorum.”

Coşkun, “Seçimlerin ertelenmesi ile beraber şahsi olarak en büyük temennim, seçimlerde aday olan ve seçim sürecinde sandığa gidip oy kullanacak olan seçmenlerimiz geride bırakılan ve ertelenmiş olan seçimin propagandası sürecinde yaşananları bir kez daha bir işadamı olarak, bir Sakarya’lı olarak gözden geçirilmelidir. Unutmayalım ki seçimler bittiği zaman konuşulacak olan şey kazanmak veya kaybetmek değil, seçim öncesindeki propaganda sürecinin ve seçim esnasında sergilediğimiz tavırların nasıl bir intiba bıraktığıdır.” Dedi.

AHLAKİ DEĞERLERİMİZİ KORUMALIYIZ
Ahlaki değerlerin ön planda tutulduğu bir seçim süreci geçirilmesini umduğunu belirten MÜSİAD Sakarya Başkanı Coşkun, “ Bir kez daha yinelemek isterim ki bu seçimler bir bayrak yarışıdır ve bizde bu bayrağı en iyi şekilde temsil etmek için uğraşmalıyız. Hepimizin amacı aynı; daha iyi ve daha güçlü bir Sakarya için üzerimize düşeni yapma. Bundan sonra ki süreçte yapılacak olan çalışmaların ahlaklı, seviyeli, kardeşçe sürmesini temenni ediyorum.” 

Editör: Haber Merkezi