ALPARSLAN TÜRKEŞ PARKI

Alparslan Türkeş Parkı’nda hizmet vermeye başlayan Sürpriz Kafe’de gerçekleşen buluşma öncesi, Başkan Babaoğlu ve gazeteciler parkı gezdi. Gezi sırasında spor yapan ve parkta vakit geçiren vatandaşlarla sohbet eden Başkan Babaoğlu, gazetecilere parkla ilgili yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler aktardı. Türk Dünyasının Merhum Başbuğu Alparslan Türkeş’in adını taşıyan parkın Yenimahalle’ye çok yakıştığını anlatan Başkan Babaoğlu, bu tip alanları park ve sosyal alanlar olarak değerlendirilerek halkın hizmetine sunmaya devam edeceklerini söyledi.

ÖNEMLİ BİR TESİS
Gazetecilerle birlikte parkı dolaşan Başkan Babaoğlu ardından parkta hizmet vermeye başlayan, ‘Sürpriz Kafe’de Hendekli gazetecileri akşam yemeğinde ağırladı. Sunumu, hizmeti ve yemek kalitesiyle Hendek’e yakışan bir mekan olduğunu ifade eden Başkan Babaoğlu, gazetecilerle uzun süre sohbet ederek, değerlendirmelerde bulundu. Gazetecilerin gününü kutlayan Başkan Babaoğlu, “İlkeli bir şekilde kamuoyunu aydınlatarak, şehrimize hizmet veren; ahlaki ve milli değerleri ön planda tutan tüm basın mensuplarımızın günü kutlu olsun. Vefat eden gazetecilerimizi rahmetle anıyor, sizlere ailenizle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum” dedi.

HEDİYE VE TEŞEKKÜR
Konuşmaların ardından çalışmalarla ilgili basın bilgilendirmesi yapılırken, Başkan Babaoğlu tarafından basın mensuplarına günün anısına kitap ve nostaljik radyo hediye edildi. Kutlama yemeği toplu fotoğraf çekimi ile son bulurken, Hendek’te birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı. Gazetecilerde Başkan Babaoğlu’na nazik düşüncesi ve organizasyon nedeniyle teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi