Ziyarette; Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Erkan, Nizamettin Sarı, Yönetim Kurulu Üyeleri Nihat Yılmaz, Vedat Arslan, Serkan Erdem ve Ali Fuat Alaylı hazır bulundu.
SESOB Başkanı Hasan Alişan STB Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı, Meclis Başkanı Avni Uçar ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik ederek yönetime yeni görevlerinde başarılar diledi. “Birlik ve beraberlik içerisinde güzel çalışmalarda bulunacağımıza inanıyorum, neticede hepimiz Sakarya'nın eşrafıyız sonucu güzel olacak adımları birlikte atmaya gayret edeceğiz" dedi.
STB Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Esnaf ve sanatkarlarımızın Sakarya’nın ekonomik ve sosyal yaşamında çok önemli bir yeri, yüksek bir potansiyeli vardır, ahilik kültürümüzün devam ettirilmesi ve esnaflık ve sanatkarlık faaliyetlerinde bütünlük ve uyum içinde yürütülmesinde odamız çatı görevini başarılı bir şekilde yürütmektedir. Borsamızla işbirliğini gerektiren her türlü konuda birlikte çalışmaktan mutluluk duyacağız. Hepimizin amacı üyelerimizin, ilimizin menfaatidir, şehrin çıkarlarını gözetmek ve Sakarya için çalışmak ortak amacımızdır” diye konuştu. 

Editör: Haber Merkezi