Yusuf Alemdar, geride bıraktığımız yılda yapılan çalışmaları ve projeleri masaya yatırırken, 2021 iş planlaması ve projeler hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Birim müdürlerini tek tek dinleyen, çalışma ve iş akışları ile ilgili bilgiler alan Alemdar; belediyelerin temel hizmetlerin yanı sıra görevlerinden birisinin de kent halkının hayatını kolaylaştırmak ve gelişimin önünü açmak olduğunu dile getirerek, bu amaç doğrultusunda belediye olarak tüm imkanları seferber ettiklerini ve vatandaşların hak ettiği kaliteli hizmetleri Serdivan’a kazandırmak için tüm güçleriyle çalıştıklarını söyledi.

Özellikle pandemi sürecinde esnafın, vatandaşların tüm ihtiyaçlarının süratle karşılandığını belirten Alemdar; hem maddi hem de manevi olarak herkesi derinden etkileyen bu süreçte en küçük bir isteğin dahi geri çevrilmediğini ve yerine getirdiklerini söyledi.

“Yalnız Değilsin Serdivan” sloganıyla Serdivan’daki tüm hanelere ve vatandaşlara ulaştıklarını, kimseyi yalnız bırakmadıklarını dile getiren Alemdar, bu vesileyle görevlerini özveriyle yerine getiren tüm çalışanlara da bir kez daha teşekkür ettiğini belirtti.

Ülkemizde ilk vaka görülmeden gerekli tüm tedbirleri aldıklarını belirten Yusuf Alemdar, süratle kriz merkezini hayata geçirdiklerini ve kriz masasına gelen yaklaşık 100 bin çağrının cevaplanarak isteklerin yerine getirildiğini söyledi. Ayrıca Whatsapp iletişim hattına gelen 63 binin üzerindeki mesajın da cevaplanarak 7/24 sahada görev yapan ekipler tarafından taleplerin yerine getirildiğini dile getirdi.

Alemdar süreç boyunca 16 binin üzerinde erzak kolisinin de dağıtıldığını dile getirirken, çölyak hastalarından, bebekli ailelerin ihtiyaçlarına, sağlık çalışanlarının ulaşımlarında tüm esnaflara yönelik yapılan çalışmalara kadar her konuda vatandaşların yanında olduklarını belirtti.

Serdivan olarak bugüne kadar 2 milyonun üzerinde maskeyi de ücretsiz dağıttıklarını ve ilçedeki tüm hanelerin, iş yerlerinin bu kapsamda tek tek ziyaret edildiğini belirten Alemdar, aynı kararlılıkla süreç normale dönene kadar sahada olmaya devam edeceklerini söyledi.

Serdivan’ı salgın sonrasına birlikte hazırladıklarını belirten Alemdar,”Eski, sağlıklı, neşeli, güzel günlere tekrar kavuştuğumuzda daha güzel ve modern bir Serdivan’ı vatandaşlarımızın hizmetine sunmak için tüm arkadaşlarımızla aynı kararlılık ve özveriyle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi