AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ülkemizin kuruluşundan bu güne kadar vatanımızın bütünlüğü ve huzuru için canlarını feda eden şehit emniyet güçlerimizi rahmetle andığını ifade ederek “Ülkemizin ve güvenliğimizin teminatı olan, yaz-kış, gece-gündüz demeden canları pahasına görevlerini sürdüren emniyet güçlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır.
15 Temmuz darbe girişiminde de polisimiz kahramanca mücadele etmiş canları bahasına vatanımızı korumuşlardır vatanımızın her köşesinde her şart ve zorluğa karşı vatanımızı savunan polis teşkilatı miza millet olarak minnettarız
Biliyoruz ki bu iş yürek işidir, fedakarlık gerektirir. Şükürler olsun ki bu anlayış ve bu şuurda olan bir polis teşkilatımız var. Bizlerde her şeyden önce suç oranlarının arttığı bu dönemlerde bir birey olarak polis teşkilatımıza gereken desteği vermeli şuurlu, bilinçli nesiller yetiştirmeye gayret ve çaba göstermeliyiz. Bu vesile ile Türk Polis Teşkilatı'nın 173. kuruluş yılı ve Polis Haftasını gönülden kutlar geçmişten bu güne kadarki şehitlerimize rahmet, gazilerimize ise Rabbimden şifa diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi