Bir dizi ziyaret ve incelemede bulunmak üzere Geyve’ye giden Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, beraberinde Ak Parti İl Yönetim kurulu üyesi Mehmet Yılmaz, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ve Ak Parti Geyve ilçe başkanı Abdullah Özdemir ile dolu dolu bir gün geçirdi.

YÖRESEL ÜRÜNLER MERKEZİ
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, ilçe ziyaretinde ilk önce Geyve Belediyesi tarafından yaptırılan Yöresel Ürünler Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. Başkan Kaya, Geyve yöresinde yetişen her türlü ürünün işlenebileceği bir tesis olması itibariyle oldukça önemli bir yatırım olan yöresel ürünler merkezi inşaatı hakkında Bakan Yardımcısı Çelik’e bilgiler verdi.

MAHALLE ZİYARETLERİ
Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik daha sonra Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ve beraberindekiler ile Doğantepe, Burhaniye, Setçe ve Belpınar mahallerini ziyaret ederek vatandaşları dinledi. Çelik, vatandaşları tek tek dolaşıp selamlayarak, hepsinin hal hatırını ve sıkıntılarını sorarak kısa kısa sohbetlerde bulundu.

DOĞANTEPE BARAJI
Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, “Hükümetimizin ve başkanımızın Geyve’nin en uzak mesafelerinde bulunan Burhaniye, Setçe ve Belpınar Mahallerinde yapılan çalışmalar ile hizmet anlayışını yerinde görerek çok memnun kaldık. Doğantepe Barajı’ndaki son durumu yerinde gördük. Bu baraj bittiğinde Geyve’deki sulanabilir alan ile üretilen ürün kalitesinde artış olacaktır. Doğantepe Barajı, Geyve Ovasına değer katacak. Tarımın gözbebeği bu topraklarda yaşayan çalışkan, dürüst, geleneklerine sahip çıkan insanlarımızla bir arada olmak, onları dinlemenin büyük keyif” dedi.

Editör: Haber Merkezi