Kocaali Eski Kaymakamı Alper Balcı son olarak Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu ve Karasu Kızılay Şube Başkanı Adem Ekşi’ye veda ziyaretinde bulundu. Balcı, ilçeden ayrılıncaya kadar ziyaretlerine devam edeceğini ifade ederek, “Görev süremizi tamamlayarak Kocaali’den ayrılıyoruz. Bu güzel yöreden ayrılmadan önce desteklerini asla unutmayacağım kurum yetkilileri ve personellerine veda ziyaretleri gerçekleştiriyorum. İlçeden ayrılana kadar bu ziyaretlerimi sürdüreceğim” dedi.

‘VAR OLSUN TÜRK KIZILAYI’
Balcı; “Görev yaptığım ilçe Kocaali olsa da Karasu’dan önemli dostluklarım oldu. Mehmet İspiroğlu gibi bir Belediye Başkanını tanımak güzel duygu. Kızılay Şube Başkanımız Adem Ekşi sayesinde İlçeme çok sayıda yardım aldım. Muhtaç ailelerin birçok ihtiyacı giderildi. Türk Kızılay’ı beni Cizre’de, Şırnak’ta yalnız bırakmadığı gibi Kocaali’de de yalnız bırakmadı. Var olsun Türk Kızılay’ı” ifadelerini kullandı.

BAŞARILAR DİLEDİ
Belediye Başkanı İspiroğlu ise, “Kocaali Kaymakamı Sayın Alper Balcı ile yollarımızın kesişmesi gurur verici bir durum. Şahsım adına önemli bir dostluğun kazanıldığını düşünüyorum. Yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür eder çalışma hayatında başarılar dilerim” dedi.

Editör: Haber Merkezi