En güzel balayı tatili yerleri yeni evli çiftlerin merakla ve önemle araştırdığı konulardan biri. Zira tatilin hangi bölgede yapılacağı kadar konaklama yerleri de önemli. Eğer doğanın içinde sevdiklerinizle yalnız kalmak, romantik dakikalar yaşamak istiyorsanız Le Chic size en iyi seçenekleri sunuyor.

Proje Fethiye’ye 38 kilometre olduğu için ulaşım sorunları bulunmuyor. Merkezi bir konumda olduğu için gerek denize girebileceğiniz gerekse keşfedebileceğiniz birçok yer mevcut. Böylece tatili daha güzel bir hale getiriyor. Toplamda 7 adet konaklama olanağı bulunuyor.

Özel havuzu olan balayı süitleri sevdiğinizle güzel dakikalar geçirmenize yardımcı oluyor.  Böylece romantizmi doruklarına kadar yaşamanıza imkan tanınıyor. Swim-up özelliği sayesinde odanıza girerken yüzme fırsatı tanıyor. Ayrıca bu havuz odanızın içine kadar da uzanıyor.

Böylece Le Chic Fethiye sadece dış mekanda değil odanızın içinde de havuza girme fırsatı sunuyor. Ayrıca yatağınızın tam karşısında bir pencere bulunuyor. Buradan gece gökyüzünü izleme, romantik dakikalar yaşama fırsatı tanıyor. Bunun yanı sıra balayı çiftlerine özel dekorasyonu da gözlerden kaçmıyor.

Jakuzi Bulunuyor

Le Chic sadece iç ve dış mekanda havuz keyfi yapmanıza imkan sunmuyor. Bunun yanı sıra jakuzisi de bulunuyor. Böylece tatilinize adeta bir renk katıyor. Sudan sıkıldığınızda kullanabileceğiniz özel bir verandası ve lezlongları da bulunuyor.

Bunun yanı sıra kaliteli ve konforlu veranda oturma grubu da manzaranın tadını çıkarmanıza yardımcı oluyor. Böylece gün batımında daha romantik dakikalar geçirmenize olanak tanınıyor.

Özel Çözümler Sunuluyor

Le Chic Fethiye tarafından sunulan balayı tatili çözümleri sadece çiftlere özel hazırlanıyor. Bu nedenle iki kişilik bir yapıya sahiptir. İçi toplam 60 metrekare olup çift kişilik yatağı bulunuyor. Birinci sınıf olduğu için daha iyi bir şekilde dinlenmenize yardımcı oluyor. Doğayı lüks imkanlar ile birleştirerek unutulmaz bir balayı geçirmenize yardım ediliyor.

Bunun yanı sıra balayı çiftlerine zengin bir menü de sunuluyor. Kahvaltılıklardan ana yemeklere, meze ve salatalardan gün ortası atıştırmalıklarına kadar her kategoride çok sayıda yiyecek bulunuyor. Ayrıca içecekleri de alkollü-alkolsüz ürünleri, kokteylleri, meşrubatları, çay ve kahve çeşitlerini kapsıyor.

Editör: Haber Merkezi