AK PARTİ
Başkan Akdardağan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen il kongresinde yeniden göreve seçilen Fevzi Kılıç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İl Başkanı Kılıç, şehir esnafıyla istişareyi sürdürerek, her türlü talep ve istekleri önemsediklerini söyledi.

ÇELİK İŞ
Başkan Akdardağan ve yönetimi ardından Çelik-İş Sendikası Şube Başkanı Rıfat Kurt’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Kurt, bakkal esnafına sahip çıkılması ve alışverişin bakkallardan yapılması konusunda duyarlılık gösterdiklerini söyledi. Ziyarette Hak-İş Sakarya İl Temsilcisi Mesut Gökdemir de yer aldı.

KÜÇÜK ESNAF
İstişare kültürünün hakim olduğu Sakarya’da bakkal esnaflarının diyalogu önemsediğini belirten Başkan Akdardağan, “İstişareyle önemli adımların atıldığı şehrimizde ileriye dönük hedeflere katkı vermeye devam edeceğiz. Bakkalımızı ve küçük esnafı önemseyen herkese teşekkür ediyoruz. Sorunlarımızın ve isteklerimizin takipçisi olmaya, her platformda söylemeye devam edeceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi