Sakarya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akdardağan ve yönetim kurulu üyeleri, görevlerine yeni atanan 3 ilçenin kaymakamına ve Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Kemal Usta’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Başkan Akdardağan ve yönetim kurulu üyeleri bir süre önce görevine yeni başlayan Adapazarı Kaymakamı Dr. Oktay Kaya, Erenler Kaymakamı Günhan Yazar ve Serdivan Kaymakamı Ali Candan’ı ziyaret etti. Ziyaretlerde kaymakamlara hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Akdardağan, “Kaymakamlarımıza çalışmalarında ve görevlerinde başarılar diliyoruz. Bakkal esnaflarımızın en çok faaliyet gösterdiği Adapazarı, Serdivan ve Erenler ilçelerinde birliktelikle çalışarak tüm sorunlarımızı çözeceğiz. Esnaflarımızın durumu, sektörel beklentilerimiz ve taleplerimiz konusunda bilgiler verdiğimiz kaymakamlarımıza yakın ilgisi için teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Başkan Akdardağan ve yönetimi daha sonra Sakarya Büyükşehir Belediye Zabıta Daire Başkanlığına yeni atanan Kemal Usta’yı ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu. Yapılan ziyaret ile ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Akdardağan, “Sakarya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına atanan ve yeni binasında hizmete başlayan Kemal Usta’ya hayırlı olsun dileğimizi ilettik. Zabıta ile esnafımız her zaman bir bütün olarak çalışmıştır. Beklentilerimiz, sorunlarımızın çözümü konusunda birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Başkanımıza ilgisi için teşekkür ederken, esnafımıza verdiği değer nedeniyle de çok memnun kaldık” Dedi.

Editör: Haber Merkezi