BAKKALLAR TAKİPTE
Çocuklara yönelik sigara, kötü alışkanlık ve şüpheli kişilere karşı bu yıl da takibi sürdüreceklerini belirten Başkan Akdardağan, “Yeni eğitim ve öğretim yılı ülkemize, şehrimize, eğitim camiasına, tüm velilerimize hayırlı olsun. Geleceğimizin teminatı olan tüm çocuklarımıza Allah zihin açıklığı versin. Mahallelerin sessizliğinin bittiği, çocuk sesleriyle cıvıl cıvıl olduğu bir döneme daha girdik. Bakkal amcalar olarak bu yıl da görevimizi eksiksiz yerine getireceğiz.” dedi.  

SORUMLULUK DUYGUSU
Akdardağan, “Mahallelerin bekçileri olarak evlatlarımızı ve gençlerimizi koruyup gözetmeye devam edeceğiz. Her bir bakkalımız bu sorumluluk duygusuyla hareket edecek. Yine emniyet birimlerimizle mahalle ve sokaklardaki şiddet olaylarına karşı teyakkuzda olacağız. Uyuşturucu ve zararlı alışkanlıklarla mücadele konusunda her bakkalımız emniyetimize yine yardımcı olacak, velilerimizle ve okul idareleriyle irtibatını sürdürecektir.” Diye konuştu.

İHBAR EDİLECEK
Akdardağan, “Eğitimi her zaman önemseyen biz bakkal esnafları, sokakları mesken tutan şüpheli kişilere, gençlerimizi kandıran ve zararlı alışkanlık edindirenlere karşı takibi sürdürerek ihbar edecek. Tespitlerimizi yaparak emniyetimiz başta olmak üzere tüm güvenlik güçlerimizle ortak çalışma içinde olacağız. Bakkal amcalar çocuklarımızı spora yönlendirmenin yanı sıra zararlı alışkanlık edinenleri de vazgeçirmek için ne gerekiyorsa yapacağız.” dedi.

İRTİBAT NUMARASI
Başkan Akdardağan, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da hiçbir bakkal ve bayiimizden kesinlikle çocuklara ve gençlere tek sigara satışı yapılmayacaktır. Velilerimiz şüphelendiği durumlar karşısında polisimizi ya da odamızın (0264) 277 74 17 hattını arayarak ihbarda bulunabilir. Her genci kendi evladı gibi gören biz bakkal esnafları çocuklarımızın sağlıklı ve başarılı olması için katkı sunmaya devam edecek.” diyerek, Ahilik Kültür haftası nedeniyle de tüm esnaflara bol kazançlar temennisinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi