“Cezaevi getirmek için çaba sarf edenlerin aynı hassasiyeti Hendek’e Fen Lisesi kazandırmak için göstermediklerini” dile getiren MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu “Yazıklar olsun. Bir Hendekli olarak çok üzülüyorum, Belki bu durumdan sorumluluk sahiplerinin biraz yüzleri kızarır da ilçemize bir fen lisesi yaptırıp bu rezaletten kurtulurlar”

BABAOĞLU’NUN PAYLAŞIMI
Babaoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Bu yazımı güzel ilçemiz Hendek’e cezaevi getirmek için bir dünya fırıldaklık yapanlara ya da olmaması için hiçbir çaba göstermeyenlere, çaba gösteriyor gibi yapıp hiçbirşey yapmayanlara ithaf ediyorum.
Nitelikli okullar belirlendi.
Maalesef Hendek'te ne Hendek Anadolu ne Atike Hanım nitelikli okul olamadı. Hendek İmam Hatip Lisesi de listeye giremedi. Akyazı'da iki okul akademik liseler arasında
iki ilçenin nüfusunu toplasan Hendek'in nüfusunun yarısı bile olmayan Rize'nin Güneysu ve Pazar ilçelerinde fen lisesi var, bizde yok.
Yıllardır söylüyoruz ama nafile. Eğitimi sadece kendi adamlarını müdür ve müdür yardımcısı atamak olarak gören zihniyet, bir zahmet kafalarını kaldırıp bu listeyi bir incelesinler. Burdan anlaşılan şu; ya Hendek’in çocukları doktor, mühendis, eczacı olamayacak ya da başka illere ilçelere okumaya gidecekler.
Yazıklar olsun. Bir Hendekli olarak çok üzülüyorum, belki bu durumdan sorumluluk sahiplerinin biraz yüzleri kızarır da ilçemize bir fen lisesi yaptırıp bu rezaletten kurtulurlar."

Editör: Haber Merkezi