Ankara’da bir dizi temasta bulunan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile MHP Grup Başkanvekili M.Levent Bülbül’ü ziyaret etti. Babaoğlu, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay’a da nezaket ziyareti gerçekleştirildi.

ÖNEMLİ TEMASLAR
Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Ankara’da bir dizi temaslarda bulunarak görüşmeler gerçekleştirdi. İlk olarak TBMM’de MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili M.Levent Bülbül’ü ziyaret eden Başkan Babaoğlu, daha sonra TÜRK-İş Genel Başkanı Ergün Atalay ile görüştü. Başkan Babaoğlu daha sonra Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile de görüşerek Ankara temaslarını tamamladı.

LEVENT BÜLBÜL
Mecliste Başkan Babaoğlu’nu ağırlayan MHP Grup Başkanvekili Bülbül, Hendek’te hayata geçirilen çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler aldı. Görüşmede ülke meseleleri üzerine istişareler ve değerlendirmeler yapıldı. Bülbül, “Ülkemiz zor ve hassas bir süreçten geçiyor. Bu nedenle hepimize büyük görevler düşüyor. Cumhur İttifakının tüm kademeleri gayretle memleket hizmetine devam ediyor. Çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi. Başkan Babaoğlu, Cumhur ittifakına en güçlü desteği vermek adına Hendek olarak hazır olduklarını söyledi ve Bülbül’e destekleri nedeniyle teşekkür etti.

TÜRK-İŞ GENEL BAŞKANI
Başkan Babaoğlu daha sonra TÜRK-İş’in Sakaryalı olan Genel Başkanı Ergün Atalay’ı genel merkez binasında ziyaret etti. İş ve çalışma hayatının önemli çatısı olan Türk-İş’in çalışmalarından övgüyle bahseden Başkan Babaoğlu, “Ülkemizin üreterek ve çalışarak büyümekten başka bir çaresi yoktur. Türk iş dünyasına ve çalışma hayatına güveniyoruz ve sonuna kadar yanındayız” dedi. Atalay, KOVİD-19 süreci ve çalışma hayatının sorunlarını anlatarak Babaoğlu’na nazik ziyareti nedeniyle teşekkür etti.

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI
Bu hafta içi yapılan ziyaretlerin sonuncusu ise Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a yapıldı. Başkan Babaoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum ile yapılan görüşmede sıfır atık alanında yapılan çalışmaları ve Hendek’i anlattı. Bakan Kurum ise Hendek’in çalışmalarını takip ettiklerini belirterek, tebrik etti ve tüm Sakarya halkına Başkan Babaoğlu aracılığıyla selam gönderdi. Kurum,  “Hendek’in her zaman yanındayız” mesajı verdi. Başkan Babaoğlu destek ve nazik kabulü nedeniyle Bakan Kurum’a teşekkür etti.

GÜÇLÜ YATIRIMLAR GÜÇLÜ YARINLAR
Ziyaretleri değerlendiren Başkan Babaoğlu, “MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Sn. M.Levent Bülbül’ü, Türk-İş Genel Başkanı Sn.Ergün Atalay’ı ve Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn.Murat Kurum’u ziyaret ettik. Daha sonra Bakan Yardımcımız Sn.Fatma Varank ve bürokratlarda da görüşerek çalışmaları ele aldık. Hendek’in geleceği adına güzel haberleri yakında paylaşacağız. Sayın Grup Başkanvekilimize, ilgili kurumlara, Bakanlıklarımıza ve hükümetimize teşekkür ediyoruz. Yaptığımız çalışmalarla, Cumhur İttifakının güçlü yatırımları güçlü yarınları inşa ediyor” dedi.

Editör: Haber Merkezi