GENEL KURUL
Hendek Kent Konseyi ilk toplantısı, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı. İlgili kanun ve Yönetmelik hükümleri uyarınca, divan kurulunun oluşmasının ardından Kent Konseyi Yürütme Kurulu,Kent Konseyi Başkanı, Gençlik ve Kadın Meclisi seçimleri gerçekleştirildi. Divan oluşturulmasından önce Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, çalışma usul ve esasları hakkında sunum yaptı.

TEKLİFLER MASAYA YATIRILACAK
Kent Konseyi Başkanlığına öneri üzerine Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu seçildi. Başkan Babaoğlu, “Hendek için ortak çalışabileceğimiz, kentin hak ve hukukunun korunması, kent vizyonu ve hemşehrilik bilincinin geliştirilmesi gibi her anlamda dayanışma içinde bir kültür oluşturmaya devam edeceğiz. Yönergelerimiz kanuna uygun olarak hazırlanacak, çalışma gruplarımızı belirleyerek ortaklaşa toplantılar yapacağız. Bundan sonra yapılacak ilk konsey toplantısında çalışma grupları ile ilgili tüm tekliflerin masaya yatırılmasını bekliyoruz.” dedi.
Konsey 10 Aralık Cuma günü saat 15.00’te aynı yerde toplanacak.

HENDEK KENT KONSEYİ
Kent Konseyi Başkanı: Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu
Genel Sekreter: Hendek Belediye personeli O.Gürkan Gürtemel
Kadın Meclis Başkanı: Optisyenler ve Gözlükçüler Odası Genel Sekreteri Sevda Salihoğlu
Gençlik Meclis Başkanı: Hayat Arama Kurtarma Derneği Başkanı Cengiz Çolak
Yürütme Kurulu: Konsey Başkanı, Kadın ve Gençlik Başkanı doğal üye, Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Adem Sarı, Tüm Hendek Muhtarlar Dernek Başkanı Kadir Yağlı, 2.OSB Müdür V. Oktay Sevim, Hendek Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Dr.Mithat Takunyacı ve Hendek Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Sedat Demirel.

Editör: Haber Merkezi