APEK eski Başkanı Ahmet Aya, APEK’in Osmaneli satış mağazasını ziyaretinde bir gurup kooperatif üyesi ile bir araya geldi. Kooperatifin çalışmaları hakkında üyelere bilgi veren Ahmet Aya, “Bugün kooperatifin başkanı olmasam da, yönetimde görevime devam ediyorum. İstifamı bekleyenlere inat kooperatifi bırakmayacağım. Kooperatif üzerinde oynanan oyunları bozacağım. Pancar üreticisinin sahipsiz olmadığını göstereceğim” dedi.

“GENEL KURUL İSTİYORUZ”
Osmanelili kooperatif üyesi çiftçiler, kooperatifin geleceğinden endişeli olduklarını dile getirerek, “Oynanan oyunların farkındayız. Siz yıllarca bu kooperatifin en iyi şekilde hizmet vermesi için çalıştınız. Daima bizimle oldunuz. Bizlerin hak ve menfaatlerini korudunuz. Bizler en kısa zamanda kooperatifin genel kurula gitmesini istiyoruz. Bu kooperatifin sahibi bizlersek, bizlerin seçtiği yönetim kooperatifin başında olur. Biz tepeden inme başkan istemiyoruz” diye  konuştu.

“BİZİ TEMSİL EDEMEZ”
Ahmet Aya’nın yeniden başkan seçilmesi için ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını da söyleyen kooperatif üyeleri, “Sizinle birlikte yönetime gelenlerin, size yönelik yaptıkları bu hareketi doğru bulmuyoruz. Kooperatifin başında olmak isteyen önce bizim onayımızı alacak. Bizim onay vermediğimiz bir yönetim, bizi temsil edemez” dediler.

Editör: Haber Merkezi