“HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ”
55 bine yakın üyesi ile bölgenin en büyük sivil toplum örgütü olan Adapazarı Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin, daha da büyümesi ve gücüne güç katması için uzlaştırıcı, birleştirici, üyelerinin hak ve menfaatlerini kollayıp gözeten, yönetime ihtiyacı olduğunu belirten Ahmet Aya, “Biz hizmet adamıyız. Görevde olduğumuz dönemde nasıl ki koltuğumuzda oturmayıp, üyelerimize hizmet için var gücümüzle çalıştıysak, yeniden göreve geldiğimizde de tempoyu daha da artırarak hizmete devam edeceğiz” dedi.

“FAİZ ORANLARINI DÜŞÜRECEĞİZ”
Kooperatifin tüm ortaklarını 27 Haziran’da sandık başına çağıran Aya, “Hepiniz bu kooperatifin ortağısınız. Gelin ortak olduğunuz bu büyük kuruluşun göz göre göre gücünü kaybetmesine seyirci kalmayın. İşi ehline vermek için kooperatife sahip çıkın” şeklinde konuştu. “Amacımız; üyelerimize hizmet, hedefimiz; kooperatifimizi büyütmek” diye sözlerine devam eden Aya,  vadeli satışlarda faiz oranlarını düşüreceklerini söyledi.

“SÖZLEŞMELİ ÜRÜN EKİMİ ARTACAK”
Üyelere, aldığı ürünleri evlerine teslim ederek, lojistik hizmet sunacaklarının da altını çizen Aya, mevcut silaj paketleme kapasitesinin yanında sözleşmeli ürün ekimini de arttırarak, çeşitlendireceklerinin de altını çizdi. Aya, hizmet çıtasını yükseltmek için geldiklerini de kaydederek, birçok yeni projeler ile çiftçilerin yanında olacaklarını söyledi.

BAKAN YARDIMCISI ZİYARET ETTİ
Aya ekibiyle birlikte Adapazarı Merkez ve Hendek İlçesi’nde çiftçilerle bir araya gelirken, diğer taraftan ekibinde yer alan diğer yöneticiler  de kendi bölgelerinde çalışmalarını sürdürdü. Mudurnu’da tüm mahalle muhtarları bir araya gelerek, Aya’ya desteklerine açıklarken, Ulaştırma Bakanı Yardımcısı Yüksek Coşkunyürek’ de Aya’nın ekibinde yer alan Mudurnu  Muhtarlar Derneği Başkanı Birol Taşgı’nı ziyaret ederek, başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi