Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu okul binalarının yapımına ilişkin yazılı açıklamada bulundu.

ARİFBEY
Başkan Karakullukçu; “İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce, bakanlığa teklif edilerek yatırım programına aldırılan üç yeni okulumuzun inşaatı tüm hızıyla sürüyor. Bunlardan birincisi Arifbey Mahallesinde yapımı devam eden 24 derslikli Arifiye İlkokulu. Şu an itibarı ile inşaatın yüzde sekseni tamamlandı.

NEVİYE
İkincisi Neviye Mahallesinde yapımı devam eden İmam Hatip Lisesi. Bu okulumuzun da inşaatı yüzde doksan oranında tamamlandı. Şu an itibarı ile iç işçiliği ile çevre düzenlemeleri devam ediyor.

FATİH MAHALLESİ
Üçüncü okul ise Anadolu lisesi olacak. O da Fatih Mahallesinde yapılıyor. Şu an itibarı ile temeli atıldı. Su basma seviyesine kadar gelindi. İlk iki okulumuzun bu yıl, üçüncüsünün ise önümüzdeki yıl hizmete girmesi planlanıyor.

TEŞEKKÜR ETTİ
Bu okullarımızın yapımında emeği geçen herkese, başta İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Fazilet Durmuş olmak üzere, sayın milletvekillerimize, Sayın Valimiz Çetin Oktay Kaldırım’a ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yüksel Gülaç’a, Arifiyeli hemşerilerim adına çok teşekkür ederim.” dedi.

Editör: Haber Merkezi