Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, pandemi sürecinin ardından 24 mahalle muhtarı ile bir araya gelerek, istişare toplantısı gerçekleştirdi. Arifiye Belediyesi Kuğulu Park tesislerinde düzenlenen toplantıda, muhtarlarla bir araya gelen başkan Karakullukçu, pandemi sürecini değerlendirerek,  yapılması planlanan projeler ve belediye hizmetleri hakkında mahalle muhtarlarını bilgilendirdi.

----


KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ
Başkan Karakullukçu; “Değerli muhtarlar derneği başkanımız, değerli muhtarlarımız, değerli başkan yardımcılarımız hepinizi sevgi, saygı hürmetlerimle selamlıyorum. Bütün Dünya ülkeleri Korona virüs hastalığından dolayı zor bir süreçten geçiyor. Bizler de bu konuda sayın kaymakamımızın koordinasyonunda, belediye, ilçe sağlık müdürlüğü, ilçe emniyet müdürlüğü ve ilçe jandarma komutanlığının katılımı ile ilçemizde sık sık denetimlerimizi gerçekleştiriyoruz. İnşallah en kısa süre içerisinde virüsün aşısı bulunur.” dedi

----


DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Doğalgaz olmayan mahallelere doğalgaz getirmek için çalıştıklarını belirten Başkan Karakullukçu, “İlçemizde belli başlı birtakım problemler var. Ancak bunların hepsi çözülebilecek problemler. Bizim planlı alanlarımız doğalgaz alan yerlerimiz belli. Doğalgaz olmayan nehrin öteki tarafından bulunan mahallelerimiz ve Adliye Mahallesinin Karaçam’a doğru olan bir alan var. Nehrin diğer yanında bulunan Hacıköy, Mollaköy, Karaçomaklar, Semerciler ve Kumbaşı Mahallelerimizle ilgili plan çalışmaları sürüyor.” 

----


BAKANLIK ONAYLAYACAK
Karakullukçu; “Diğer köylerimiz Türk Çaybaşı, Çaybaşı Fuadiye, Kemaliye, Kışlaçay ve Çınardibi mahallelerinin zeminle ilgili çalışmalarını bitirdik. Zemin çalışmaları bakanlık tarafından onaylandıktan sonra bu mahallelerimizde plan çalışmalarımız başlayacak. Boğazköy ile ilgili de zemin etütlerine yeni başlayacağız. AGDAŞ ile görüştük. Plan çalışmaları biten köylerimize doğalgaz hattının döşenmesi işini AGDAŞ’ın beş yıllık yatırım programına aldırdık. Plan çerçevesinde tüm köylerimize doğalgazı getireceğiz. Bu programı düzenleyen muhtarlar derneği başkanına, katılımlarınızdan dolayı değerli muhtarlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi