Geçen hafta açılışı gerçekleşen Suada Marin Aquapark ortaklarından Orhan Özkürcü, Genel Müdür Suat Kilit ve Genel Koordinatör Şengülay Yurtal, basın toplantısı düzenledi. Toplantıda aquapark hizmetlerinde yapılan değişiklikler anlatıldı.
Suada Marin Aquapark olarak cuma günleri sadece bayanlara, perşembe günleri de halk günü olarak hizmet vereceklerini ifade eden Suada Marin Aquapark Genel Müdürü Suat Kilit, pazartesi, salı, çarşamba, cumartesi ve pazar günleri ise herkese açık hizmet vereceklerini söyledi.
FİYATLAR
Tesislerde 0-6 yaş grubunun ücretsiz yararlanacağını dile getiren Genel Müdür Suat Kilit; fiyatlandırmanın da 7-12 yaş 15 TL, 13 ve üstü yaş grubu 25 TL, üniversite öğrencisi 20 TL ve halk günleri ise 15 TL olarak belirlediklerini bildirdi.
ETKİNLİKLER
Tesislerde havuz başı düğün, nişan, sünnet, gala yemeği, iftar yemeği gibi toplu organizasyonlar da yapılabildiğini dile getiren Suada Marin Aquapark Genel Koordinatör Şengülay Yurtal, “Bu hizmetlerle ilgili olarak tüm alt yapı çalışmaları ve donatımı yapılmıştır. Tesisimize gelen her misafirimize ‘tatil tadında’ bir gün yaşatmak için tüm Sakaryalılar’ın hizmetindeyiz” diye konuştu.
 

Editör: Haber Merkezi