Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı personeli Orman Park’ta düzenlenen istişare toplantısında bir araya geldi. Toplantıya Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, şube müdürleri ve personeller katıldı. Ulaşım alanında yaşanan sıkıntılar ve vatandaşlardan gelen taleplerle ilgili olarak bilgiler alan Fatih Pistil, toplantının sonunda görevlerinde başarılı olan iki şoföre plaket ve hediye takdim etti.

ULAŞIMA ETKİN ÇÖZÜMLER
İstişare toplantısında konuşan Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, “Daha fazla tercih edilen, güler yüzlü ve memnuniyet verici toplu taşıma hizmeti için çalışmalar yapıyor, şehrin gelişimine uygun olarak toplu taşıma hatlarımızı geliştiriyoruz. Şehrimizde ayda ortalama bin araç trafiğe dahil oluyor, trafiğimizin yoğunluğu sürekli olarak artıyor. Bu yoğunluğa yönelik en etkin çözüm, özel araç kullanımını azaltacak, etkin, entegre ve daha çok tercih edilen bir toplu taşıma yapısıdır. Çalışmalarımızı bu hedef doğrultusunda sürdürüyoruz” diye konuştu.

GÜLERYÜZLÜ VE MEMNUNİYET VERİCİ HİZMET
Yeni ve yoğun yapılaşmanın olduğu bölgelerde vatandaşlara toplu taşıma hizmeti vermek için yeni hatlar kurulduğunu belirten Pistil, “10 gün önce iki yeni hat kurduk. Bu hatlarla ilgili memnuniyet verici geri dönüşler alıyoruz. Bunun yanında şoförlerimizin vatandaşlarımıza karşı güleryüzlü ve memnuniyet verici hizmet sunmaları için uygulamalarımız bulunuyor. Her yıl dinlenme fırsatı buldukları eğitim programları düzenliyoruz. Örnek davranışlarda bulunanlar için ayın personelini belirleyip ödüllendiriyoruz” ifadelerini kullandı.

PLAKET VE ÖDÜL
Belirli periyotlarda şoförlerle bir araya geldiklerini ve onların önerilerini dinlediklerini ifade eden Pistil, “Bu çerçevede bugün Orman Park’ta şoförlerimizle bir araya geldik. Toplu taşımanın önemi, kamu hizmeti açısından görevlerimiz, sürdürülen çalışmalar gibi konularda bilgi aktardık, taleplerini dinledik” şeklinde konuştu. Program sonunda engelli vatandaşlara yardımcı olan Hüseyin Kılıç ile 1 Nolu hatta vatandaşların çok memnun olduklarını belirttikleri Ramazan İlaslan’a, Fatih Pistil tarafından plaket ve ödül takdim edildi. Pistil, “Ayın personeli seçilen şoförlerimize hediyelerini takdim ederek, güler yüzlü hizmet noktasında hassasiyet gösterilmesini istedik. Bu yönde çalışmalarımızı arttırarak devam ettireceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi