MÜSİAD Sakarya Şube Yönetimi, TÜMSİAD Sakarya Şube Başkanlığı’na yeniden seçilen Ahmet Ölmez ve yönetim kurulu üyelerine ‘’hayırlı olsun’’ ziyaretinde bulundu.

PROJE ÜRETMEK
TÜMSİAD Sakarya Şube Başkanı Ahmet Ölmez ve yönetim kurulunu tebrik eden MÜSİAD Başkanı Yaşar Coşkun; “Sakarya’nın önde gelen ve önemli gönüllü STK’sı olan MÜSİAD ve TÜMSİAD’ın birlikteliği umut ediyorum ki ilimiz için bir sinerji oluşturacak ve güzel projeler üreteceğiz. Sıcak ve samimi misafirperverlik nedeniyle TÜMSİAD Sakarya Şube Başkanı Ahmet Ölmez ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

KALKINMA
Ziyaretten memnuniyetini dile getiren TÜMSİAD Başkanı Ahmet Ölmez; hedeflerinin Sakarya’nın kalkınmasına yönelik adımlar atmak olduğunu dile getirerek; “Bizler TÜMSİAD olarak, iş dünyası olarak huzur ve istikrar içerisinde çalışmalarımızı sürdürmek istiyoruz. Aynı şekilde MÜSİAD Sakarya Şubesi de bizimle aynı fikirde olduğunu biliyoruz. Amaç Sakarya’nın kalkınmasıdır” dedi.
Şube Başkanı Ölmez, Sakarya’nın kalkınmasına yönelik adımlar atmaya devam ettiklerini belirterek, ekonomideki istikrarın sağlanabilmesi için yeni yatırımlara ve daha fazla ihracata ihtiyaç olduğunu vurguladı.

Editör: Haber Merkezi