Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Hasan Alişan, Sen Otel’de basın mensuplarıyla bir araya geldi. Alişan, Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Ticaret Merkezi’nin üst katını 15 milyon liraya satın aldıklarını söyledi.

DAYALI DÖŞELİ ALDIK
Başkan Alişan, “1600 metrekare yeter. Bunu 15 milyona dayalı döşeli olarak aldık. Birincisi lokasyon olarak çok güzel bir yer. Bizim için ulaşım açısından ve yaptığımız yatırımın değerlendirilmesi açısından önemli. Bu kadar para verebileceğimizi söyledik. Kaynağın ne olduğu soruldu. Ben kimseye boynu bükük kalmadım. Hep dimdik yürüdüm. Büyükşehir’e de olmaz. Veririm parasını alırım tapusunu. Bu kadar basit. 15 milyon çok para ama vereceğim. Genel Kurul’da yetki aldım. Burada odalarımız gelecek. Bu odalarımızı daha güçlü hale gelmeleri için getireceğiz. Ödev ve sorumlulukları olan gelecek. Yan gelip yatan oda başkanlarını getirmeyeceğiz. Kötü komşu olayım da mal sahibi yapayım onları. Bizim birliğimize bir ayda 5 bin kişi giriyor” dedi.

BEN İZİN VERMEYECEĞİM
Alişan, "Ben ne söylediysem yerine getirmeye çalıştım. Bizim odalarımızla ilgili sorunlarımız yok. Olanlar zaten gelemez. Açık ve net. Kaç tane derseniz herkes biliyor. Bizim binamızda olup da bizim tabağımızda yemek yiyip yemeği beğenmeyenler orada yanımızda olmayacak. Ben sağ olduğum sürece buna izin vermeyeceğim. Bunun nesi doğru nesi yanlış onu bilemem. Ben de insanım, benim de nefsim var. Yapmayacağım. Savaşsa savaş hiç de önemli değil" dedi.

Editör: Haber Merkezi