Gelecek nesilleri hayata hazırlayan, şefkat ve muhabbet timsali annelerin haklarının ödenemeyeceğini belirten Başkan Alemdar, onların desteği sayesinde her çocuğun hayatı öğrendiğini bu sebeple annelerin hayatlarımızdaki ilk öğretmenlerimiz olduğunu söyledi.

Cennetin ayakları altına serildiği annelerin her zaman en kıymetli sığınak, karşılıksız şefkat ve sevgi kaynağı olduğunu dile getiren Alemdar, bir çocuğun karakterinden duygularına, düşüncelerinden hayatı yorumlama becerisine kadar kazandığı tüm meziyetlerin kaynağında temel rolü annelerin üstlendiğini belirterek, “Tüm bunları düşündüğümüzde onların üzerimizdeki haklarını asla ödeyemeyiz. Bütün gayemiz onların huzuru, mutluluğu ve özellikle de bu süreçte sağlıkları olmalı” dedi.

Eskiden olduğu gibi bir araya gelip, muhabbetle ellerinden öperek, sarılarak onlardan hayır duaları alacağımız günlerin yakın olduğunu belirten Yusuf Alemdar, “Geleceğimizin, birlik ve beraberliğimizin tesisinde en temel kişi olan; her zaman hürmeti, muhabbeti hak eden annelerimizin, Anneler Günü’nü kutluyor; ebediyete uğurladığımız tüm annelerimizi rahmet ve hürmetle anıyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi