Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından 2019 yılında hazırlanan ve Türkiye’de ilk Akıllı Şehir Stratejisi belgesi olma özelliğine sahip olan Sakarya Akıllı Şehir Stratejisi ve Eylem Planının güncellenme çalışmaları devam ediyor. Şehrin 2023 ile 2028 yılları arasında, akıllı şehir vizyonu ve stratejisini belirleyecek olan çalışmalar kapsamında, Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşlara yönelik bir anket düzenleniyor. Sakarya’nın odaklanması gereken alanların belirleneceği çalışmada, ankete katılan 3 kişiye çekilişle bisiklet hediye edilecek.

Vatandaşlarımızın katılımı bizlere yön verecektir

Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Yeni plan hazırlıkları çerçevesinde kurum içi birimlerin tümüyle ve dış paydaşlarla değerlendirme toplantıları düzenlendi. İlçe belediyelerinin ilgili birimleri, altyapı kuruluşları temsilcileri, ilgili STK’lar ile mülakatlar gerçekleştirildi. Katılımcı yönetişim anlayışıyla şehrimizdeki paydaşların görüşlerinin alınarak yürütülen çalışma vatandaş beklenti anketiyle devam ediyor. 2023 ile 2028 yılları arasında, akıllı şehir vizyonu ve stratejisini belirleyecek olan çalışma kapsamında, Sakarya’nın geleceği noktasında gündüz gece demeden tüm gayretimizi ortaya koyduğumuz çalışmamızda, siz değerli vatandaşlarımızın görüşlerini anketimizde görmek, bizleri ziyadesiyle memnun edecektir” ifadeleri yer aldı.

Son katılım 3 Şubat

Ankete katılmak isteyen vatandaşların 15 yaş ve üzeri olması ve ikametgâhının Sakarya’da olması şartı aranıyor. 3 Şubat saat 23.59’a kadar başvuruların devam edeceği beklenti anketinde, katılımcıların bilgilerini eksiz doldurmaları gerekiyor. Talihliler 3 asil ve 3 yedek olmak üzere 15.02.2023 tarihinde belirlenecek olup bisiklet kazanan vatandaşlarımız Büyükşehir Belediyesi’nin resmi sitesinden yayınlanacak. Ödül kazanan vatandaşlarla anket üzerindeki ibraz edilen iletişim adreslerinden SMS, eposta veya aramaya yoluyla ulaşılacak. Hediyelerini kazanan talihlilerin ilandan itibaren 30 takvim günü içerisinde hediyelerini almaması durumunda ise yedek talihlilere verilecektir. Ankete www.sakarya.bel.tr adresinden ulaşabilecek.

Editör: Haber Merkezi