AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle düzenlenen program Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Şehit ve Gaziler Derneği, İlköğretim öğrencileri ve yabancı uyruklu üniversite öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. 
Macera Parkta saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan program, İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu’nun konuşmasıyla devam etti, “Gençlik Ruh İşidir” adlı gösterim akabinde gençlerle bayrak açılarak ay yıldızlı balonların gökyüzüne salıverilmesi ve Barış Pınarı Harekatına katılan kahraman askerlerimize destek amacıyla asker selamı gönderilmesiyle program sona erdi. Geleceğe dair umutları ve gözlerindeki ışıltı ile gençlerin heyecanı, coşkusu görülmeye değerdi. 
İl kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu; “Cumhuriyetimizin ilanının 96. Yılında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere devletimizin beka mücadelesinde gözlerini bile kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, rahmet ve şükranla yad ediyorum. Siz gençler bizim aydınlık yarınlarımızın teminatısınız, geleceğimiz sizlere emanet. Ecdadımızın bizlere emaneti olan vatan topraklarına, aynı inanç ve şuurla sahip çıkacağınıza, ülkemizi daha müreffeh yarınlara taşıyacağınıza inanıyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi