AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen, birlik binasında ziyaret ettiği Sakarya Gazeteciler Birliği (SGB) Başkanı ve gazetemiz Genel Yayın Müdürü Zeki Aydıntepe’ye çarpıcı açıklamalarda bulundu. Seçimlerde kendilerine oy veren vermeyen tüm Sakaryalılara teşekkür eden İsen, “Halkımıza şükran borçluyuz. Aday listemiz son derece uyumlu ve olumluydu. Bu da başarıyı getirdi. Ankara’da da aynı uyum içinde çalışarak halkımıza şükran borcumuzu yerine getireceğiz. Şahsıma gösterilen ilgiden dolayı da herkese teşekkür ediyorum. Ben her zaman bana verilen görevi yerine getirdim, hiçbir yere kendim talip olmadım” dedi.
ŞARTLAR AYNI DEĞİL
Hükümetin kurulması konusunda ümitli olduğunu kaydeden Mustafa İsen, “Koalisyonları 2000’li yıllar ve öncesinde olduğu gibi düşünmemek lazım. O günün şartlarıyla şimdinin şartları bir değil. Kaldı ki AK Parti’nin koalisyon anlayışı da diğerlerinden farklı olur. Ve de AK Parti’siz bir koalisyon olmaz. Ben hükümetin kurulması noktasında ümitsiz değilim. Bu tablodan mutlaka bir hükümet çıkacaktır”
BÜYÜK DESTEK
Sakarya Gazeteciler Birliği’nin (SGB) Çark Mesire’deki hizmet merkezine ziyarette bulunan AK Parti Sakarya Milletvekili İsen, seçim çalışmaları boyunca Sakarya basınının kendisine büyük desteği olduğunu belirterek, “Öncelikle Sakarya basınımıza bu desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Gerçekten Sakarya basını görevini çok iyi yerine getiriyor” dedi.
SAKARYA’YA HİZMET
SGB Başkanı Zeki Aydıntepe, Kurucu Başkan Müjdat Çetin ve yönetim kurulu üyeleri Ekrem Ürdüç, Semra Can, Betül Balcı ile Ahmet Kaya’nın ağırladığı İsen, seçim çalışmaları sonrasında birçok ile karşılık Sakarya’nın iyi bir sonuç elde ettiğini ve milletvekili sayısını koruduğunu ifade etti. İsen, yapılacak yemin töreni sonrasında Meclis Başkanı seçimi ve hükümet kurulmasına yönelik çalışmaların ardından Sakarya’ya hizmet etme noktasında çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.
TABELA DERNEĞİ DEĞİLİZ
Başkan Aydıntepe, Sakarya’da gazetecilerin bir çatı altında toplanması ve mesleğe sahip çıkılması adına SGB’nin kurulduğunu ve hedefleri olduğunu belirterek, “Bizler tabela derneği değil, icraatçı ve hedefleri olan bir oluşum içindeyiz. Yönetimimizle birlikte tüm basın mensuplarının yer alabileceği bir basın sitesi yanında, sosyal tesisleri bulunan hizmet binası hedefimiz de var. Bu çalışmalarda şüphesiz sizin de desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

 

Editör: Haber Merkezi