Hendek Ticaret Merkezi Konferans salonunda gerçekleştirilen Hendek Genç Karadenizliler Derneği Olağan Genel Kuruluna Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Belediye Meclis Üyeleri Hamit İsmailoğlu, Hamit Canlı, Hendek Esnaf ve Kefalet Odası Başkan Adayı Mehmet Kara ve Dernek üyeleri katıldı.

Genel Kurul Divan Başkanlığını Hendek Akpınar Mahalle Muhtarı Ogün Gülmez yaparken yardımcılıklarını ise Abdi Der ve Rahman Demiryolu yaptı.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Genel Kurulun açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Ahmet Der, değerli üyelerimiz ve misafirlerimiz, birinci olağan genel kurul toplantımıza hepiniz hoşgeldiniz. Zorlu Pandemi süreci nedeniyle ertelenen seçimmizi geçte olsa gerçekleştirmenin ve seçime tek liste halinde girmenin vermiş olduğu birlik beraberliği ve mutluluğu yaşamaktayız. Birinci olağan genel kurulumuzun yönetimimize hayırlı olmasını temenni ediyor tüm katılımcılara teşekkür ediyorum ifadelerine yer verdi.

Konuşmanın ardından Dernek faaliyet raporları okunarak üyelerin onayına sunulmasının ardından Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek Belediye Meclis Üyesi Hamit Canlı ve Hendek Esnaf Kefalet Odası Başkan Adayı Mehmet Kara selamlama konuşmalarını yaparak Kongrenin hayırlı olması dileklerinde bulundular.

YÖNETİM KURULU

Tek liste ile gerçekleştirilen Kongrenin ardından Hendek Genç Karadenizliler Derneği Yönetimi şu isimlerden oluştu;

Başkan: Ahmet Der

Yönetim Kurulu Asil

Burhan Güney, Ali İnan, Bilal Denizci, Doğan Bektaş, Ömer Gülmez, Gökhan Ökten.

Denetim Kurulu Asil

Dursun Demiryolu, Temel Boyukısa, Rahman Demiryolu, Fedai Der, İsmail Karagüzel, Mehmet Der.

Yönetim Kurulu Yedek

Özer Bektaş,Bünyamin Dere,İsmail Akın Der,Sezer Dere,Ünal Bektaş,Emrah Demiryolu,Rasim Der

Denetim Kurulu Yedek

Mehmet Şafak,Sedat Der,Süleyman Atış,Ersin Der,Engin Bektaş,Ahmet Ökten

Editör: Haber Merkezi