Sakarya Ahde Vefa Grubu, 2022 yılının ilk istişare toplantısını Sapanca Özkum Tesisleri’nde yaptı. Sapanca Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat ve Belediye Başkanı Özcan Özen toplantının onur konuğu oldu

Toplantıda, Sakarya Ahde Vefa Grubu yönetimi ilçede yürütülen çalışmalar ve planlanan yeni projeler konusunda bilgilendirildi. Sapanca Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat ve Belediye Başkanı Özcan Özen, ilçede yürütülen projeler ve çalışmalar hakkında grup üyelerine ayrıntılı sunum yaptılar. Sapanca’nın her geçen gün geliştiğini ve turizm ile ön plana çıktığını belirten Kaymakam Canpolat ve Başkan Özen, grup üyelerine katılımları için teşekkür etti.

PROJELERE DESTEK

Sakarya Ahde Vefa Grubu Başkanı İmdat Taşkın, “Yılın ilk toplantısında Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızı ağırlamaktan onur duyduk. Sapanca’da bulunmaktan ve yapılan çalışmalara şahit olmaktan ayrıca mutlu olduk. Her birimiz güzel ilçemizi çok önemsiyor ve güzel her projeye destek vereceğimizi yineleniyoruz. Kaymakamımız ve belediye başkanımız öncülüğünde Sapanca’mızda uyum içerisinde yapılan çalışmalar ve projeler hepimizi heyecanlandırdı. Önümüzdeki birkaç yıl içinde ilçemiz turizmi, sporu, ekonomisi ve güzellikleriyle daha ön plana çıkacaktır. Bunun için bizler de ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

KATILANLAR

İl Müftüsü Hasan Başiş, SGK İl Müdürü Erhan Çavuş, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Fikret Halis, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Tekin Kaya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Basın İlan Kurumu Sakarya Bölge Müdürü İbrahim Çorbacı, Ahde Vefa Grubu Başkanı İmdat Taşkın ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Editör: Haber Merkezi