Agora Alışveriş Merkezi, çocukların daha önce de yoğun ilgi gösterdiği Deniz Kızı Ariel’in Maceraları Çocuk Tiyatrosunu tekrar 4 – 5 Mart tarihlerinde Agora Çocuk Kulübü’nde minik ziyaretçilerle buluşturdu. Çocuklar heyecan ve aksiyon dolu tiyatro oyununda, Deniz Kızı Ariel’in kaybolan sesini bulmasına yardım ettiler.

Tüm hafta sonlarını Sakaryalılar için birbirinden güzel etkinliklerle dolduran Agora Alışveriş Merkezi, 4-5 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen “Deniz Kızı Ariel’in Maceraları” adlı çocuk tiyatrosunda Deniz Kızı Ariel’in yeryüzündeki yaşamı merak etmesiyle başlayan serüveni anlatıldı. Prenses Ariel, Prens Eric, Kral ve Ahtapot Ursula karakterlerinin eğlenceli diyalogları çocuklar tarafından çok sevildi. Deniz Kızı Ariel’in güzel sesini türlü oyunlarla elde eden Ahtapot Ursula ise yaptığı sakarlıklarla çocukların ve ebeveynlerin keyifli anlar yaşamasını sağladı. Deniz Kızı Ariel, kaybolan sesini bulmak için Agora Alışveriş Merkezi’nde Agora’nın yardımsever minikleri ile birlikte gizli anahtarı aradı. Oyunun sonunda minikler Ariel’in sesine kavuşmasını sağladı. Çocuklara hayallerinin peşinden gitmeleri gerektiği mesajı verilen daha sonra tüm karakterlerle bir araya gelip su altında yaşayan canlıların fotoğraflarına bakarak hangileri olduğunu tahmin ettiler. Minikler su altında yaşayan canlılarla ilgili ne kadar bilgili olduklarını tüm sorulara verdikleri doğru yanıtlarla göstermiş oldular.

Büyük küçük herkesin ilgi odağı olan Deniz Kızı Ariel’in Maceraları çocuklarında katılımları ile herkesi eğlendirmeyi başardı.

Agora Alışveriş Merkezi 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’ne Özel Yeni Bir Oyun Sergileyecek…

Sanatı ve sanatçıyı her daim önemseyen ve onların çalışmalarına yer veren Agora Alışveriş Merkezi, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nde de Sakarya’da ilk defa gösterilecek olan Karlar Kraliçesi tiyatro oyununa ev sahipliği yapacak.

Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan, tiyatroların büyük küçük herkesin beğenisini toplandığını söyleyerek; minik ziyaretçileri sevilen masal kahramanları ile buluşturmaktan dolayı duydukları mutluluğu dile getirdi. Noyan; 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü için yepyeni bir tiyatroya ev sahipliği yapacaklarını açıklayarak tüm Sakaryalıları Agora Alışveriş Merkezi’ne davet etti. 

Editör: Haber Merkezi