Yapılan açıklamada doğal gaz kullanmak isteyenlerin mağdur olmaması için iç tesisat dönüşüm işlemlerini yetkili iç tesisat firmalarına yaptırmaları uyarısında bulundu. Yetkisiz firmalara yaptırılan işlemlerin istenmeyen kötü sonuçlara sebep olabileceği hatırlatıldı. Yetkili iç tesisat firmalarının telefon ve adres bilgilerine AGDAŞ web sitesinden ulaşılabileceği belirtildi. 


YASAL İŞLEM YAPILIYOR
Ülkemizde doğal gaz kazaların birçoğunun kaçak ve usulsüz doğal gaz kullanımlarından kaynaklandığı, kaçak veya usulsüz doğal gaz kullanımının hem kendimiz için hem de çevremiz için çok tehlikeli sonuçlara sebep olabileceği vurgulandı.

Kaçak ve usulsüz kullanımı tespit edildiğinde derhal yasal işlem başlatılacağı, kaçak ve usulsüz kullanımı engellemek için titizlikle çalışmalar yürütüldüğü aktarıldı. Kaçak/usulsüz doğal gaz kullandığını düşünülen adreslerin AGDAŞ’a bildirilerek yaşanması olası can ve mal kayıplarını engellenebileceği belirtildi. Her türlü görüş ve ihbarların 444 54 99 numaralı çağrı merkezinin aranabileceği aktarıldı.


TÜM DOĞAL GAZ İŞLEMLERİ ONLİNE
AGDAŞ, müşterilerine kolay ve hızlı hizmet vermek için yıllardır abonelik başta olmak üzere birçok doğal gaz işlemini online işlemler sayfası üzerinden yapmakla birlikte “Abone İsteği İle Kapatma ve Tekrar Açım Randevusu” işlemlerini hem çağrı merkezi hem de online işlemler sayfasından gerçekleştiriyordu. Yapılan açıklamada bu iki işlemin 9 Eylül Çarşamba tarihinden sonra sadece online işlemler sayfasından yapılacağı belirtildi.

Online işlemler sayfasından abonelik, geçmiş fatura görüntüleme, abonelik iptali ve başvuru sorgulama işlemlerinin kolayca yapılabildiği aktarıldı. Müşterilerin AGDAŞ Online İşlemler sayfasına e-devlet sistemi üzerinden de bağlanılabileceği belirtildi
 

Editör: Haber Merkezi