AGD Sakarya Ortaokullar Komisyonu tarafından her yıl Ocak ayında çocukların yoğun katılımıyla gerçekleştirilen kış etkinlikleri, geçen sene koronavirüs sebebiyle online olarak düzenlenmişti. Geleneksel hale gelen Kış Etkinlikleri, bu sene de öğrencilerin katılımıyla birlikte 22 Ocak, 6 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

SANATSAL VE SPORTİF FAALİYETLER
“İnsanların en hayırlısı insanlığa faydalı olandır” düsturuyla yapılacak olan kış etkinliklerinde, ahlak ve değerlerin öğrenimine yönelik derslerin yanı sıra robotik kodlamadan yapay zekâ araştırmalarına, tiyatrodan sinemaya, paten kaymadan masa tenisi turnuvalarına, müze ziyaretlerinden şehir gezilerine kadar birçok sanatsal ve sportif faaliyetlerle öğrenciler ara tatillerini dolu dolu geçirecek.

SEVGİ VE KARDEŞLİK
AGD Sakarya Ortaokullar Komisyonu Başkanı Hayati Kaya, çocukları etkinliklere davet ederek, “Ara tatil kış etkinlikleri ile eğlenerek, gezerek, keşfederek en güzel şekilde değerlendirilecek. Öğrencilerimizle kış etkinliklerinde sevgi ve kardeşliğimizi pekiştireceğiz. Hayallerine giden yolda onlara yol arkadaşı olacağız. Türkiye’nin birçok noktasında olduğu gibi Sakarya’da da çeşitli aktivitelerle gerçekleştireceğimiz kış etkinliklerine tüm ortaokullu kardeşlerimizi bekliyoruz. Öğrencilerimiz ve velilerimiz başvuru için kesifkasif.com sitesini inceleyebilir veya ilçe sorumlusu arkadaşlarımızla irtibata geçebilirler” dedi

Editör: Haber Merkezi