KALİTE VE GÜVEN
“Gerçek kalite gerçek lezzet” sloganıyla Sakarya’da adından söz ettiren Afiyet Piliç, şubeler zincirine yani bir halka daha ekledi. İşletme sahibi Musa İşler, güzel bir açılışla hizmete açtığı yeni şubesinde aynı kalite ve güvenle tavuk ürünlerini Sakaryalılar’ın hizmetine sunmaktan mutlu olduklarını belirtti.

3 ŞUBE İLE HİZMETTE
Musa İşler, 21 yıllık sektör deneyimi ve şubeleriyle 9 yıldır hizmet veriyor. Birinci şubesi Adapazarı Semerciler Mahallesi İtfaiye Caddesi No 49’da, ikinci şubesi Kurtuluş Mahallesi Karaağaç Bulvarı No: 7’de bulunan Afiyet Piliç; Mithatpaşa Mahallesi A. Menderes Caddesi No: 176’da faaliyete giren 3’ncü şubesiyle Sakaryalılar’ın hizmetine devam ediyor.

DAMAK TADI
Günlük taze, kaliteli tavuk ve tavuk ürünleri ile müşterilerine titiz bir hizmet veren Afiyet Piliç, güleryüzlü ve deneyimli çalışanları ile Sakaryalılar’ın damak tadına hitap ediyor.

Bu lezzeti tatmaya tüm Sakaryalılar’ı davet ettiklerini belirten Afiyet Piliç sahibi Musa İşler, “Dost ve müşterilerimizi yeni işyerimize bekliyoruz. Sizlere kalite ve lezzeti sunmaktan mutluluk duyarız diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi