Adapazarı AKM önünde stant kuran ADD, marşlar ve çocuk şarkıları eşliğinde çocuklara hikaye ve boyama kitapları, balonlar, oyuncaklar, bayrak ve Atatürklü tişörtler hediye etti. Palyaçonun da yer aldığı etkinlikte çocuklara yüz boyama ve çeşitli oyunlar yapıldı. Zaman zaman Atatürk ile ilgili soruların sorulduğu bir bilgi yarışması sonucunda tişorlar hediye edildi.
Yoğun katılımın olduğu ADD çocuk şenliğini, Türk Kadınlar Birliği Başkanı Tevhide Yağan, CHP İl Başkanı Erdoğan Isır ve yönetimi, CHP il ve ilçe kadın kolu başkanları, İYİ Parti Erenler İlçe Başkanı ve yönetimi de ziyaret etti.
ADD Sakarya Şube Başkanı Aslıhan Ateş; “Bu yıl 4.sünü yaptığımız 23 Nisan Çocuk Şenliğimiz’i büyük bir coşku ile yaşadık. Şenliğimize katılan tüm vatandaşlarımıza ve kurumlara sonsuz teşekkürler. Bir kez daha görülmüştür ki; nice 23 Nisanlar yaşanacaktır bu ülkede ve Atatürkümüz’ün hiç sönmeyen ışığı aydınlatmaya devam edecektir ülkemizi. Tüm ulusumuzun Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı kutlu olsun” dedi.

Editör: Haber Merkezi