SABAHIN İLK IŞIKLARINA KADAR YOĞUN MESAİ
Şehir merkezinde etkisini kısa sürede gösteren kar yağışının ardından Adapazarı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kar küreme ve tuzlama çalışmalarına başladı. Yoğun mesaiyle devam eden çalışmalar şehir merkezinin muhtelif noktalarında sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti.

KAR KÜREME VE TUZLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Ekipler, kar küreme çalışmalarına devam ederken, araçların ve yayaların güvenli ulaşımı için tuzlama çalışmalarını da sürdürüyor. Adapazarı Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Şehir merkezimizde kar küreme ve tuzlama çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Vatandaşlarımızın her türlü güvenli ulaşımı için buzlanmaya karşı önlemlerimizi alıyoruz. Tüm hemşehrilerimizin buzlanma nedeniyle ortaya çıkabilecek tehlikelere karşı dikkatli olmaya davet ediyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

TARİHİ UZUNÇARŞI DERNEĞİ’NDEN TEŞEKKÜR GELDİ
Çalışmalarla birlikte Tarihi Uzunçarşı Derneği sosyal medya hesaplarından bir açıklama yayınlayarak Başkan Mutlu Işıksu ve çalışma ekibine teşekkür etti. Açıklamada; Çarşımızın temizlenmesi konusunda desteklerini bizlerden esirgemeyen Adapazarı Belediye Başkanımız Mutlu Işıksu ve çalışma arkadaşlarına sonsuz teşekkür ediyoruz. Sayelerinde çarşımız daha düzenli ve daha temiz. Teşekkürler başkan.” ifadelerine yer verildi.

Editör: Haber Merkezi