MİLLETVEKİLLERİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz: “Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Devletimiz tüm kurumlarıyla seferber olmuştur.  Arama kurtarma çalışmalarına yardımcı olmak için yetkililere kulak vermenin hayati öneme sahip olduğunu unutmayalım. Milletimize geçmiş olsun.”

AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek; “Milletimize geçmiş olsun... Tüm kurumlarımız teyakkuz halinde ve titizlikle çalışmalarını yürütüyor. Rabbim, Ülkemizi muhafaza eylesin korusun.”

AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu; “Cenab-ı Allah devletimizin, milletimizin yardımcısı olsun. Milletimize geçmiş olsun.”

MHP Sakarya Milletvekili Muhammet Levent Bülbül; “Cenab-ı Allah depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet eylesin. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi korusun. Arama ve kurtarma çalışmalarında görev alan personellerimize yüce Allah'tan kolaylık diliyorum. Geçmiş olsun Türkiyem!”

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç; “Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem nedeniyle tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Temennimiz en az hasarla atlatmak. Tüm gücümüzle milletimizin yanındayız.”

İyi Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır; “Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem yüreklerimizi dağladı. Milletimizin başı sağ olsun. Dualarımız, enkaz altında kurtarılmayı bekleyen vatandaşlarımızla. Allah yardımcımız olsun.”

BELEDİYE BAŞKANLARI

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu; “Kahramanmaraş ve çevre illerimizde gerçekleşen depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Rabbimden rahmet, yaralananlara acil şifa diliyorum. Devletimiz, tüm ekipler, ilk andan itibaren seferber oldu. Hepimiz tek yüreğiz. Allah yardımcımız olsun.”

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar; “Başta Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya ve Şanlıurfa olmak üzere birçok ilimizde hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.”

Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç; “Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve birçok ilde hissedilen depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Dualarımız kardeşlerimiz ile… Rabbim, ülkemizi ve milletimizi tüm afetlerden korusun.

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu; Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok ilimizde ciddi hasara neden olan deprem sonrası hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu; “Acımız çok büyük. Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevre illerde etkili olan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Ülkemizin başı sağ olsun. Rabbim vatanımızı ve milletimizi korusun.”

Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan; “Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen 7,4 büyüklüğündeki depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, can kaybı yaşanmaması için dua ediyoruz. Rabbim, ülkemizi ve milletimizi tüm afetlerden korusun.”

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya; “Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen 7,4 büyüklüğündeki depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, vefat eden vatandaşlarımıza başsağlığı diliyorum. Rabbim ülkemizi her türlü afetlerden muhafaza eylesin.”

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten; “Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen 7,4 büyüklüğündeki depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, can kaybı yaşanmaması için dua ediyoruz. Rabbim ülkemizi her türlü afetlerden muhafaza eylesin.

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen; “Kahramanmaraş’ta meydana gelen, Kayseri ve çevre illerde hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Rabbim, ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten muhafaza eylesin.”

Pamukova Belediye Başkanı Güven Övün; Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen 7.4 büyüklüğündeki depremde can kaybının olmamasını temenni ediyorum. Rabbim ülkemizi, milletimizi her türlü afetlerden ve felaketlerden korusun.”

Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar; “Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7,4 büyüklüğündeki depremden etkilenen kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Rabbim ülkemizi ve milletimizi korusun.”

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı; “Merkez Üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve çevre illerin de etkilendiği 7.4 büyüklüğündeki depremde vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifalar dileriz.”

Kaynarca Belediye Başkanı Murat Kefli; “Kahramanmaraş, Pazarcık’ta meydana gelen ve birçok ilimizde hissedilen depremden etkilenen bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Devletimiz tüm imkânlarıyla seferber olmuş durumda. Yaşanan bu felaketin yaralarını hep birlikte saracağız inşallah. Geçmiş olsun.”

SİYASİ PARTİ İL BAŞKANLARI

AK Parti il Başkanı Yunus Tever; “Ülkemizin birçok ilinde hissedilen 7.4 büyüklüğündeki depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza büyük geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü musibetlerden muhafaza eylesin. Allah yardımcımız olsun.”

MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar; “Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 10 ilimizde de hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.”

CHP İl Başkanı Ecevit Keleş; “Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.4 büyüklüğündeki depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyor, vefat eden vatandaşlarımızın mekanları cennet olsun.”

İyi Parti İl Başkanı Fatih Akgün; “Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, can kaybının en az olmasını diliyorum. Allah yardımcımız olsun. Geçmiş olsun Türkiyem.”

Demokrat Parti İl Başkanı Zafer Adalet; “Sakarya’da bu acıyı yaşayan biri olarak çok üzgünüm. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza şifa diliyorum. Dualarımız sizlerle.”

DEVA Partisi İl Başkanı Mehmet Erdoğan; “Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevre illeri de etkileyen depremle ilgili üzücü haberleri endişeyle takip ediyoruz. Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Enkaz altındaki vatandaşlarımız İçin dua ediyoruz.”

Gelecek Partisi İl Başkanı Fatih Sevindik; “Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Milletimizin yanındayız. Geçmiş olsun Türkiyem.”

Saadet Partisi İl Başkanı Hasan Zengin; “Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve birçok ilimizde hissedilen deprem nedeniyle tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Dualarımız, can kayıplarının artmaması içindir.”Serkan ARUTAN

Editör: Haber Merkezi