Sakarya Barosu Başkanı Av. Abdurrahim Burak, Ekim ayında yapılacak Sakarya Barosu’nun 54. Olağan Genel Kurulu’nda Baro Başkanlığına yeniden aday olacağını açıkladı.

Av. Abdurrahim Burak, 2 yıllık görev süresinde birçok mücadele vererek meslekte kazanımlar elde ettiklerini ifade etti ve edindikleri tecrübe ile eleştirileri dikkate alarak, eksiklikleri tespit ederek, büyük bir kararlılık ve azimle, güçlü bir yönetim ve katılımcı bir anlayışla görevi yeniden üstlenmeye hazır olduklarını kaydetti.

Burak’ın sosyal medya hesabından yaptığı adaylık açıklaması şu şekilde:

“Kıymetli meslektaşlarım, mensubu olmaktan her zaman gurur duyduğum Sakarya Barosu’na, sizlerin takdiri ve teveccühü ile Başkan olarak hizmet etmenin onurunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Görev süremiz boyunca, sevgi, samimiyet ve yardımlaşma üzerine tesis ettiğimiz hizmet anlayışımızda, sizlerin acısını ve sevincini paylaşmaya, mesleki ve özel sorunları çözmeye gayret ettik, her konuda yardımcı olmaya çalıştık.

Dayanışma ve inançla yargının tam bağımsız olması, savunmanın hak ettiği itibari elde etmesi, avukatların elde edilmekte geç kalınmış haklarına ulaşabilmesi ve avukatların sorunlarına çözüm üretebilmek için, yorulmadan var gücümüz ile çalıştık.

Görev süremizde, kararlılıkla omuz omuza birçok mücadele verdik, kazanım elde ettik. Bu mücadeleyi sürdürmek, mesleğin hak ettiği tüm kazanımları elde etmesini sağlamak ve yarım kalan hizmetlerimizi tamamlayabilmek için, Ekim ayında yapılacak Sakarya Barosu 54. Olağan Genel Kurulu’nda Baro Başkanlığı’na yeniden adayım.

Edindiğimiz tecrübe ve sizlerin eleştirilerini de dikkate alarak, eksikliklerimizi tespit ederek, büyük bir kararlılık ve azimle, güçlü bir yönetim ve katılımcı bir anlayışla görevi yeniden üstlenmeye adayız. Tek gayemiz yine meslek ve meslektaşlarımız olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, Genel Kurulumuzda Baro Başkanlığına, yönetim kuruluna ve diğer kurullara aday olacak tüm meslektaşlarıma başarılar diliyorum.”

Editör: Haber Merkezi