Nurettin Tepe, beraberinde Basın Danışmanı Turan Çatalbaş ve 4M’in Eğitmenlerinden olan Sayad Verdiye ile birlikte ziyaret ettiği SATSO Başkanı Akgün Altuğ’a 4M Bilim ve Sanat Merkezi’nin ciddi bir yatırımla hayata geçirildiğini dile getirdi.

ÇOCUKLAR VE GENÇLERİ GELECEĞE HAZIRLIYOR
Tepe, merkezin özellikle çocuklar ve gençlerin geleceğe hazırlanması adına ne denli önemli olduğuna vurgu yaptı ve “Teknoloji olmadan bir gelecek hayal etmek artık mümkün değil. 4M Bilim ve Sanat Merkezi çocuklarımızı ve gençlerimizi bu manada teknolojinin ana prensibi olan kodlama ile tanıştırıp eğiterek geleceğe hazırlamak adına önemli bir misyon üstleniyor” dedi.

Her alandaki yatırımın mutlaka kazanç odaklı olduğuna vurgu yapan Tepe; “Biz bu yatırımı yaparken tabi ki kazanç hedefi de koyduk. Ancak, ben ve ekibim idealist bir yaklaşım sergiliyoruz. Kazançtan ziyade, proje üreten, proje üretmeyi düşünenlere ve geleceğe iddialı bir şekilde hazırlanmak isteyen çocuklarımıza kucak açıyoruz” şeklinde konuştu.

SATSO ÜYELERİ İÇİN İNDİRİM TEKLİFİ
4M Bilim ve Sanat Merkezi olarak SATSO üyelerinin çocuklarına indirimli bir tarife ile eğitim vermek istediklerini de dile getiren Tepe, “SATSO’yu ve değerli üyelerini paydaşımız olarak görmek istiyoruz” diyerek üyeler için indirimli tarife teklifini sundu.

SATSO Başkanı Akgün Altuğ, 4M ve yapılan eğitimleri önemsediğine dikkat çekti ve sunulan teklifin SATSO’nun gerekli organlarında değerlendirileceğini ifade etti.

Editör: Haber Merkezi