Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Serdivan İlçe Kaymakamı Muhsin Çatmadım, İlçe Emniyet Müdürü Hakan İzmirli, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Nuri Çiftçi ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nden temsilciler ile birlikte 15 Temmuz hain darbe girişiminin sene-i devriyesinde İstiklal Mahallesi’nde ikamet eden 15 Temmuz gazileri Ali Önkol ve Nihat Muriç Baş’ın evlerine misafir oldu.

Ziyarette Önkol ve Baş’a; 15 Temmuz günü gösterdikleri kahramanlık dolayısıyla millet olarak minnettar olduklarını ifade eden Alemdar, bu toprakların nice yiğitleri bağrında barındırdığına tarih boyunca şahit olunduğunu belirtti.

MİLLETİMİZ O KARANLIK GECEYİ AYDINLATTI
2 yıl önce 15 Temmuz 2016 tarihinde yüzyılın en büyük ihanet şebekesinin kalkışmasıyla yüz yüze gelindiğini söyleyen Alemdar, “Hain darbe girişiminin kim ve kimler tarafından hayata geçirilmek istendiğini bu millet gördü. Fakat dünya bu gerçeği görmezden gelerek araya sır perdeleri örmeye çalışıyor. O gece Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, aziz milletimizin kararlı duruşu ile hainlerin oyunları başlarına çevrildi. Milletimiz o karanlık geceyi aydınlatarak tüm dünyaya demokrasi dersi verdi. Yüce Rabbim milletimizi bir daha böyle imtihanlarla karşılaştırmasın. Bu vesile ile bir kez daha tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı, hayırlı uzun ömürler diliyorum. Vatan onlara minnettardır.“ ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi