Sakaryaspor Play-off macerasına İstanbul’da Bayrampaşa ile başladı. Hava, saha, seyirci her şey futbol oynamak için mükemmeldi. Osman Hoca üst üste galip gelen takımda iki değişiklik yaparak başladı maça... Orta sahada Hüseyin’in yerinde Ferhat, kalede sakatlıktan yeni çıkan Bora, yerine Hüseyin’le oyuna başladı.

Özellikle sağ kanattan etkili olarak maça başlayan yeşil siyahlı ekibimiz, taç atışıyla başlayan atakta Coşkun’un aşırması ve Erçağ’ın bitirici vuruşuyla ilk kaleyi bulan topumuz gol oldu.

Bu gol sonrası Talha ile ikinci gole de çok yaklaştık ama olmadı. Bayrampaşa Takımı genç ve diri bir takım ama tecrübemizle oyunu 1-0’a kilitleyerek avantajı yakaladık. Ev sahibi takım en net pozisyonunu 63’te Metin ile yakaladı. Maçta gol dışındaki en net pozisyondu kalecinin üstünden aşırdığı top; o da üst ağlarımıza takıldı.

Doldur boşalt topları ise Burak ve Zafer hiç sektirmedi. Hüseyin kalede güven vericiydi. Özellikle ikinci yarı çok geri çekildik, kontra ataktan pozisyon bulmamız işten bile değildi ama Coşkun ve Fatih gününde değildi.
Sonuç olarak istediğimizi aldık ve Sakarya’da seyirci desteğiyle finale çıkarız. Darıca deplasmanda 1-0 yenince rakibimiz olacak gibi görünüyor. Finalin adı Sakarya-Darıca olur. Hangi şehirde olursa da fark etmez bu şehir oraya akar gider ve şampiyon oluruz.